ESTETİK OPERASYONLAR DAHA KOLAY

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2013 - 14:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ESTETİK OPERASYONLAR DAHA KOLAY

“ESTETİK CERRAHİDE GELİŞEN TEKNOLOJİNİN TÜM NİMETLERİ KULLANILIYOR ARTIK ESTETİK CERRAHİ OPERASYONLAR ESKİSİNDEN DAHA GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE YAPILIRKEN, İYİLEŞME SÜRECİDE HIZLANMIŞ DURUMDA”
Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Koray Coşkunfırat, estetik operasyonların daha kolay uygulanabildiğini belirtti. Yeni yöntemle vücut şekillendirmede estetik cerrahi işlemlerinin yönünün değiştiğini vurgulayan Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Coşkunfırat, şöyle konuştu: “Estetik cerrahide gelişen teknolojinin tüm nimetleri kullanılıyor. Bugün artık estetik cerrahi operasyonlar eskisinden daha güvenli bir şekilde yapılırken, iyileşme sürecide hızlanmış durumda. Ayrıca uygun kişilerde cerrahi olamayan girişimlerle de çok güzel sonuçlar elde ediyoruz ve bazen bu yöntemleri cerrahi müdahalelerle kombine ederek uygulayabiliyoruz” Prof.Dr. Coşkunfırat kişiye uygun yöntemin seçilmesi ve hastanın alternatifler konusunda bilgilendirilmesi gerektiğini vurguladı.HASTALARA UYARIEstetik operasyon yaptırmayı düşünen hasta adaylarını da uyaran Prof.Dr. Coşkunfırat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yüksek teknolojik destekli ameliyatlar veya uygulamaları yaptırmak yerine çok daha ucuza aynı işlemi yaptığını vaat eden uygulamaları tercih etmek ciddi sıkıntılara neden oluyor. İşlem sonrası sıkıntılar ve sorunlar tekrar ortaya çıkabiliyor. Bunun nedeni de teknolojiye hakim olunmaması ve eski teknoloji kullanılıyor olmasıdır.” Prof.Dr Coşkunfırat, estetik ameliyatlar öncesinde mutlaka bir uzmandan fikir alınması gerektiğini ve uzmanlık alanına girmeyen girişimler yapanlardan kaçınılması gerektiğini anlattı. Prof. Dr. Koray Coşkunfırat, estetik cerrahideki son teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek “Estetik cerrahi operasyonla ve tamamlayıcı tedavilerle beklentileri aşan memnuniyet hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
“ESTETİK CERRAHİDE GELİŞEN TEKNOLOJİNİN TÜM NİMETLERİ KULLANILIYOR ARTIK ESTETİK CERRAHİ OPERASYONLAR ESKİSİNDEN DAHA GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE YAPILIRKEN, İYİLEŞME SÜRECİDE HIZLANMIŞ DURUMDA”

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Koray Coşkunfırat, estetik operasyonların daha kolay uygulanabildiğini belirtti. 
Yeni yöntemle vücut şekillendirmede estetik cerrahi işlemlerinin yönünün değiştiğini vurgulayan Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Coşkunfırat, şöyle konuştu: “Estetik cerrahide gelişen teknolojinin tüm nimetleri kullanılıyor. Bugün artık estetik cerrahi operasyonlar eskisinden daha güvenli bir şekilde yapılırken, iyileşme sürecide hızlanmış durumda. Ayrıca uygun kişilerde cerrahi olamayan girişimlerle de çok güzel sonuçlar elde ediyoruz ve bazen bu yöntemleri cerrahi müdahalelerle kombine ederek uygulayabiliyoruz” Prof.Dr. Coşkunfırat kişiye uygun yöntemin seçilmesi ve hastanın alternatifler konusunda bilgilendirilmesi gerektiğini vurguladı.

HASTALARA UYARI
Estetik operasyon yaptırmayı düşünen hasta adaylarını da uyaran Prof.Dr. Coşkunfırat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yüksek teknolojik destekli ameliyatlar veya uygulamaları yaptırmak yerine çok daha ucuza aynı işlemi yaptığını vaat eden uygulamaları tercih etmek ciddi sıkıntılara neden oluyor. İşlem sonrası sıkıntılar ve sorunlar tekrar ortaya çıkabiliyor. Bunun nedeni de teknolojiye hakim olunmaması ve eski teknoloji kullanılıyor olmasıdır.” 
Prof.Dr Coşkunfırat, estetik ameliyatlar öncesinde mutlaka bir uzmandan fikir alınması gerektiğini ve uzmanlık alanına girmeyen girişimler yapanlardan kaçınılması gerektiğini anlattı. Prof. Dr. Koray Coşkunfırat, estetik cerrahideki son teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek “Estetik cerrahi operasyonla ve tamamlayıcı tedavilerle beklentileri aşan memnuniyet hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.