ESNAFA 500’BİN TL KREDİ DESTEĞİ

Ekonomi 25.10.2017 - 14:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ESNAFA 500’BİN TL KREDİ DESTEĞİ

500 bin TL’ye kadar kredi çekebilecek esnaflar kira bulundukları dükkanları satın alıp kira öder gibi taksitlerle dükkan sahibi olabilecek.
500 bin TL’ye kadar kredi çekebilecek esnaflar kira bulundukları dükkanları satın alıp kira öder gibi taksitlerle dükkan sahibi olabilecek.   Burdur Esnaf Kefalet Kooperatifinin kefaletiyle esnaflara ile Halkbankası ve Ziraat Bankasından 500 bin TL’ye kadar kredi olanağı sunuldu. Grand Özeren Otel Restoranında bir araya gelen Burdur Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Kalkan, Halk Bankası Şube Müdürü Ali Cem Zincirli, Ziraat Bankası Müfettişi Ercan Topçu, 4 seçeneği olan esnaflara yeni kredi ve lansman konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Kalkan, Başbakan Yıldırım ve Bakan Tüfenkçi’nin açıklamalarının ardından esnaflar için yeni bir kredi seçeneğinin oluştuğunu, bunun ayrıntılarını ve doğru bilgisini vermek üzere tarafları toplantıya çağırdığını ve de asıl gayelerinin yalan yanlış bilgilerle değil basın kanalıyla esnaflara ve kamuoyuna doğru bilgi vermek olduğunu söyledi.   ESNAF HALKBANKASIYLA SAMİMİ OLMALI Burdur esnafının tamamına yakınının Kefalet Kooperatifiyle herhangi bir sorununu bulunmadığına dikkat çeken Kalkan,  bazı esnafların halen Halk Bankası ile çalışmadığını bu vesile ile de tüm esnafları Halk Bankasıyla çalışmaya davet ettiğini, sözlerine ekledi.   EV SAHİBİ YAPAN KREDİ Başkan Kalkan, gerekli şartları yerine getiren tüm esnaflar için en kısa sürede 500 bin TL’lik işyeri edindirme kredisi verildiğini belirtti ve 500 bin TL’lik kredinin120 ay vade ve aylık 5 faizi olduğunu söyledi. Diğer kredi seçeneğinin 200 bin TL’lik araç kredisi olduğunu açıklayan Kalkan bu kredinin de 60 ay vade ile verildiğini kaydetti. Üçüncü kredi seçeneğinin ise 200 bin TL’lik işletme kredisi olduğunu aktaran Kalkan, işletme kredisinde de 5 faiz alındığını belirtti. Burdur’a ikinci bir kefalet kooperatifinin kurulmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Kalkan, diğer kooperatifin de kredi seçeneğinin 75 bin TL’den 100 bin TL’ye çıkarılmış olmasının; kendilerinin 40 milyon TL’ye kadar kefillik ettiklerini ve diğer kooperatifin de 3 milyon TL’ye kadar kefalette bulunmasının sevindirici olduğunu ifade etti.   FAİZ ORANI DÜŞÜK KREDİLER Toplantıya katılan Halk Bankası Burdur Şube Müdürü Zincirli ve müfettiş Topçu da diğer bankalarla mukayese edildiğinde daha düşük faizli kredi verdiklerini, kira öder gibi taksit ödeyerek işyeri sahibi olan esnaflar için kolaylık sağladıklarını ve bu tür kredilerin araç yenileme, işyeri açma, işyeri geliştirme, ,işyeri büyütme, esnafların yan (bitişik) dükkanları da satın alması gibi opsiyonlarının bulunduğunu vurguladı.  
500 bin TL’ye kadar kredi çekebilecek esnaflar kira bulundukları dükkanları satın alıp kira öder gibi taksitlerle dükkan sahibi olabilecek.

500 bin TL’ye kadar kredi çekebilecek esnaflar kira bulundukları dükkanları satın alıp kira öder gibi taksitlerle dükkan sahibi olabilecek.

 

Burdur Esnaf Kefalet Kooperatifinin kefaletiyle esnaflara ile Halkbankası ve Ziraat Bankasından 500 bin TL’ye kadar kredi olanağı sunuldu. Grand Özeren Otel Restoranında bir araya gelen Burdur Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Kalkan, Halk Bankası Şube Müdürü Ali Cem Zincirli, Ziraat Bankası Müfettişi Ercan Topçu, 4 seçeneği olan esnaflara yeni kredi ve lansman konusunda açıklamalarda bulundu.

Başkan Kalkan, Başbakan Yıldırım ve Bakan Tüfenkçi’nin açıklamalarının ardından esnaflar için yeni bir kredi seçeneğinin oluştuğunu, bunun ayrıntılarını ve doğru bilgisini vermek üzere tarafları toplantıya çağırdığını ve de asıl gayelerinin yalan yanlış bilgilerle değil basın kanalıyla esnaflara ve kamuoyuna doğru bilgi vermek olduğunu söyledi.

 

ESNAF HALKBANKASIYLA SAMİMİ OLMALI

Burdur esnafının tamamına yakınının Kefalet Kooperatifiyle herhangi bir sorununu bulunmadığına dikkat çeken Kalkan,  bazı esnafların halen Halk Bankası ile çalışmadığını bu vesile ile de tüm esnafları Halk Bankasıyla çalışmaya davet ettiğini, sözlerine ekledi.

 

EV SAHİBİ YAPAN KREDİ

Başkan Kalkan, gerekli şartları yerine getiren tüm esnaflar için en kısa sürede 500 bin TL’lik işyeri edindirme kredisi verildiğini belirtti ve 500 bin TL’lik kredinin120 ay vade ve aylık 5 faizi olduğunu söyledi.

Diğer kredi seçeneğinin 200 bin TL’lik araç kredisi olduğunu açıklayan Kalkan bu kredinin de 60 ay vade ile verildiğini kaydetti.

Üçüncü kredi seçeneğinin ise 200 bin TL’lik işletme kredisi olduğunu aktaran Kalkan, işletme kredisinde de 5 faiz alındığını belirtti.

Burdur’a ikinci bir kefalet kooperatifinin kurulmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Kalkan, diğer kooperatifin de kredi seçeneğinin 75 bin TL’den 100 bin TL’ye çıkarılmış olmasının; kendilerinin 40 milyon TL’ye kadar kefillik ettiklerini ve diğer kooperatifin de 3 milyon TL’ye kadar kefalette bulunmasının sevindirici olduğunu ifade etti.

 

FAİZ ORANI DÜŞÜK KREDİLER

Toplantıya katılan Halk Bankası Burdur Şube Müdürü Zincirli ve müfettiş Topçu da diğer bankalarla mukayese edildiğinde daha düşük faizli kredi verdiklerini, kira öder gibi taksit ödeyerek işyeri sahibi olan esnaflar için kolaylık sağladıklarını ve bu tür kredilerin araç yenileme, işyeri açma, işyeri geliştirme, ,işyeri büyütme, esnafların yan (bitişik) dükkanları da satın alması gibi opsiyonlarının bulunduğunu vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.