Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına tepki

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 19.07.2020 - 11:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına tepki

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına tepki
Antalya'daki Azerbaycan derneklerinin üyeleri, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Muratpaşa ilçesindeki Azerbaycan parkında toplanan üyeler, Azerbaycan ve Türk bayrakları taşıdı, Ermenistan aleyhine sloganlar attı. Grup adına açıklama yapan Azerbaycan Halklar Dostluğu Derneği Başkanı Lale Hesenova, Ermenilerin haince yaptığı saldırıları kınadıklarını, her zaman güçlü olan Azerbaycan ordusunun yanında olduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Hesenova, "Yalnız olmadığımızı bir kez daha bize gösterdi." dedi. Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fazıl Orun da tüm dünyanın Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı saldırılara sessiz kaldığını savundu. Orun, "Dünyanın bu saldırılara sessiz kalmasını istemiyoruz. Tovuz bölgesine yapılan saldırıda 12 Azerbaycan askeri şehit oldu. Türkiye'deki Azeriler olarak, Türkiye'nin de buna sessiz kalmamasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına tepki

Antalya'daki Azerbaycan derneklerinin üyeleri, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

Muratpaşa ilçesindeki Azerbaycan parkında toplanan üyeler, Azerbaycan ve Türk bayrakları taşıdı, Ermenistan aleyhine sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan Azerbaycan Halklar Dostluğu Derneği Başkanı Lale Hesenova, Ermenilerin haince yaptığı saldırıları kınadıklarını, her zaman güçlü olan Azerbaycan ordusunun yanında olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Hesenova, "Yalnız olmadığımızı bir kez daha bize gösterdi." dedi.

Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fazıl Orun da tüm dünyanın Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı saldırılara sessiz kaldığını savundu. Orun, "Dünyanın bu saldırılara sessiz kalmasını istemiyoruz. Tovuz bölgesine yapılan saldırıda 12 Azerbaycan askeri şehit oldu. Türkiye'deki Azeriler olarak, Türkiye'nin de buna sessiz kalmamasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.