Ercengiz, Sanayi Esnafıyla buluştu

Siyaset 12.03.2014 - 10:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Ercengiz, Sanayi Esnafıyla buluştu

CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi'nde sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Ercengiz, projelerini anlattı.
CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi'nde sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Küçük Sanayi Sitesi Salonu'nda düzenlenen toplantıya CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı. Sanayi esnafının zor durumda bırakıldığını belirten Ercengiz, "Küçük Sanayi Sitemizde esnafımız dükkanını büyüttü. Önce esnafımıza göz yumuldu, ardından da ceza kesildi. Esnafımız ortada bırakıldı. Biz esnafımıza destek çıkacağız. Hiç bir esnafımızı ortada bırakmayacağız. Ortak akılla sorunları çözeceğiz" dedi. Halkı mutlu eden şehre enerji verecek projeler hazırladıklarını belirten Belediye Başkan Adayı Ecz. Ali Orun Ercengiz, “Burdur için ayakları yere basan projeler hazırladık. İnsan odaklı bir belediyecilik anlayışı içinde çalışacağız. Halkımız yeniden mutlu olacak. Kent içi trafik ve otopark sorunu çözeceğiz. Bunlar için önemli projeler hazırladık. Alt yapıyla ilgili sorunlarımız hala devam ediyor. Yeteri kadar kaliteli içme suyumuz yok, arıtma tesisinin modernizasyonu yapılmadı, bu konular acil çözüm bekleyen sorunlarımız. Bu sorunlarımızı bir an önce çözeceğiz. Herkes bir işin ucundan tutacak. Amacımız öncelikle Burdur’a ve halkımıza hizmet etmek. Halkımız ile birlikte çalışarak çağdaş, modern bir Burdur inşa edeceğiz" diye konuştu.
CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi'nde sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Ercengiz, projelerini anlattı.

CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Küçük Sanayi Sitesi'nde sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Küçük Sanayi Sitesi Salonu'nda düzenlenen toplantıya CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Sanayi esnafının zor durumda bırakıldığını belirten Ercengiz, "Küçük Sanayi Sitemizde esnafımız dükkanını büyüttü. Önce esnafımıza göz yumuldu, ardından da ceza kesildi. Esnafımız ortada bırakıldı. Biz esnafımıza destek çıkacağız. Hiç bir esnafımızı ortada bırakmayacağız. Ortak akılla sorunları çözeceğiz" dedi.

Halkı mutlu eden şehre enerji verecek projeler hazırladıklarını belirten Belediye Başkan Adayı Ecz. Ali Orun Ercengiz, “Burdur için ayakları yere basan projeler hazırladık. İnsan odaklı bir belediyecilik anlayışı içinde çalışacağız. Halkımız yeniden mutlu olacak. Kent içi trafik ve otopark sorunu çözeceğiz. Bunlar için önemli projeler hazırladık. Alt yapıyla ilgili sorunlarımız hala devam ediyor. Yeteri kadar kaliteli içme suyumuz yok, arıtma tesisinin modernizasyonu yapılmadı, bu konular acil çözüm bekleyen sorunlarımız. Bu sorunlarımızı bir an önce çözeceğiz. Herkes bir işin ucundan tutacak. Amacımız öncelikle Burdur’a ve halkımıza hizmet etmek. Halkımız ile birlikte çalışarak çağdaş, modern bir Burdur inşa edeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.