Ercengiz, "Her mahalleye eşit hizmet yapılacak"

Siyaset 24.03.2014 - 12:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Ercengiz, "Her mahalleye eşit hizmet yapılacak"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Belediye Başkanı Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, TOKİ Sosyal Konutları ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi gibi mahalle ayrımı yapmadan mahallelere eşit hizmet verileceğini söyledi.
CHP Burdur Belediye Başkanı Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, TOKİ Sosyal Konutlarını ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesiniz ziyaret etti. Ziyarete Başkan Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, İl Başkanı Süleyman Erman, İlçe Başkanı Barış Ayten ve partililer katıldı. Yoğun ilgi gören Ercengiz, vatandaşların sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı. TOKİ Sosyal Konutları, Bağlar Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi gibi kenarda kalan mahallelere yeteri kadar hizmet verilmediğini belirten Ercengiz, “Mahalle ayrımı yapmadan mahallelere eşit hizmet vereceğiz. TOKİ’de özel halk otobüslerinde bir düzenleme yaparak ulaşım sorununu ilk etapta çözeceğiz. TOKİ’yi öksüz bırakmayacağız. Burada yaşan vatandaşlarımız için çevre düzenlemesi ve market konusunda çalışmalarımız olacak. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde yol üzerine yapacağımız ticari alanlarla Burdur ekonomisine ve görseline katkı sağlanacak. Bunun yanında Burdur’un ve Burdurlunun ürünlerini tanıtımını yapmış olacağız. Şehir ve mahalle arasındaki çevre yolunun hızlı taşıt trafiğinin akış noktası olması nedeniyle mutlaka yeni üst geçitler yapılacak. Özellikle engelli, yaşlı ve çocuklarımızı düşünerek çağdaş modern ve kullanım kolaylığı olan üst geçitler olacak. Yapacağımız sosyal tesisler çok amaçlı olup küçük nişan, toplantı, yemek ve mevlitler yapılabilecek” diye konuştu. Ercengiz, insan odaklı bir belediyecilik anlayışı içinde, halkın mutlu ve huzurlu olduğu bir Burdur inşa edeceğiklerini ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Belediye Başkanı Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, TOKİ Sosyal Konutları ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi gibi mahalle ayrımı yapmadan mahallelere eşit hizmet verileceğini söyledi.
CHP Burdur Belediye Başkanı Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, TOKİ Sosyal Konutlarını ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesiniz ziyaret etti. Ziyarete Başkan Adayı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, İl Başkanı Süleyman Erman, İlçe Başkanı Barış Ayten ve partililer katıldı. Yoğun ilgi gören Ercengiz, vatandaşların sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı.
TOKİ Sosyal Konutları, Bağlar Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi gibi kenarda kalan mahallelere yeteri kadar hizmet verilmediğini belirten Ercengiz, “Mahalle ayrımı yapmadan mahallelere eşit hizmet vereceğiz. TOKİ’de özel halk otobüslerinde bir düzenleme yaparak ulaşım sorununu ilk etapta çözeceğiz. TOKİ’yi öksüz bırakmayacağız. Burada yaşan vatandaşlarımız için çevre düzenlemesi ve market konusunda çalışmalarımız olacak.
Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde yol üzerine yapacağımız ticari alanlarla Burdur ekonomisine ve görseline katkı sağlanacak. Bunun yanında Burdur’un ve Burdurlunun ürünlerini tanıtımını yapmış olacağız. Şehir ve mahalle arasındaki çevre yolunun hızlı taşıt trafiğinin akış noktası olması nedeniyle mutlaka yeni üst geçitler yapılacak. Özellikle engelli, yaşlı ve çocuklarımızı düşünerek çağdaş modern ve kullanım kolaylığı olan üst geçitler olacak. Yapacağımız sosyal tesisler çok amaçlı olup küçük nişan, toplantı, yemek ve mevlitler yapılabilecek” diye konuştu.
Ercengiz, insan odaklı bir belediyecilik anlayışı içinde, halkın mutlu ve huzurlu olduğu bir Burdur inşa edeceğiklerini ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.