Ercengiz Sıcak Çorba İle Gönülleri Isıtmaya Devam Ediyor

Siyaset 27.12.2018 - 16:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ercengiz Sıcak Çorba İle Gönülleri Isıtmaya Devam Ediyor

Burdur Belediyesi özellikle soğuk havaların olduğu günlerdeki çorba ikram geleneğini sürdürüyor.
Burdur Belediyesi özellikle soğuk havaların olduğu günlerdeki  çorba ikram geleneğini sürdürüyor. Hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü bugün,  Emek Mahallesinde kurulan Semt pazarındaki esnaflara ve alışveriş yapan vatandaşlara çorba ikramı yapıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Milletvekili Mehmet Göker, İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, Meclis üyeleri ve partililerle birlikte Emek Mahallesinde kurulan Semt Pazarındaki esnafları ziyaret ederek, sıcak çorba ikramıyla vatandaşın içini ısıttı.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Milletvekilimiz, İl-İlçe Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve partililerimizle birlikte Emek Mahallemizdeki Semt Pazarı esnaf ve alışveriş yapan hemşehrilerimize sıcak çorba ikramı gerçekleştirdik. Bu soğuk havada esnafımıza ve alışveriş yapan hemşehrilerimize sıcak çorba ikramımızla içlerini bir nebze ısıtabildiysek ne mutlu bizlere. Vatandaşlarımız tarafından ilgi gören bu uygulamamızı uzun zamandır devam ettiriyoruz. Paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Burdur Belediyesi olarak, şehrimize ve vatandaşlarımıza layıkıyla hizmet etmek için çalışıyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, kültürel, sanatsal ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz. Her zaman yanımızda olan ve bize desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Burdur Belediyesi özellikle soğuk havaların olduğu günlerdeki çorba ikram geleneğini sürdürüyor.

Burdur Belediyesi özellikle soğuk havaların olduğu günlerdeki  çorba ikram geleneğini sürdürüyor. Hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü bugün,  Emek Mahallesinde kurulan Semt pazarındaki esnaflara ve alışveriş yapan vatandaşlara çorba ikramı yapıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Milletvekili Mehmet Göker, İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, Meclis üyeleri ve partililerle birlikte Emek Mahallesinde kurulan Semt Pazarındaki esnafları ziyaret ederek, sıcak çorba ikramıyla vatandaşın içini ısıttı. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Milletvekilimiz, İl-İlçe Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve partililerimizle birlikte Emek Mahallemizdeki Semt Pazarı esnaf ve alışveriş yapan hemşehrilerimize sıcak çorba ikramı gerçekleştirdik. Bu soğuk havada esnafımıza ve alışveriş yapan hemşehrilerimize sıcak çorba ikramımızla içlerini bir nebze ısıtabildiysek ne mutlu bizlere. Vatandaşlarımız tarafından ilgi gören bu uygulamamızı uzun zamandır devam ettiriyoruz. Paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Burdur Belediyesi olarak, şehrimize ve vatandaşlarımıza layıkıyla hizmet etmek için çalışıyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, kültürel, sanatsal ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz. Her zaman yanımızda olan ve bize desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.