Ercengiz’den öğrencilere moral desteği

05.01.2019 - 12:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ercengiz’den öğrencilere moral desteği

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, finallere hazırlanan üniversite öğrencilerini, Belediye Etüt Merkezinde ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, finallere hazırlanan üniversite öğrencilerini, Belediye Etüt Merkezinde ziyaret etti.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 3-18 Ocak tarihlerinde öğrencilerin finallere en iyi şekilde hazırlanması için tahsis ettiği Burdur Belediyesi Konferans Salonunda oluşturulan etüt merkezini ziyaret etti.  Etüt merkezinde masaları başında ders çalışan öğrencilere moral veren Başkan Ercengiz, öğrencilerle sohbet ederek, yakından ilgilendi. Başkan Ercengiz, öğrencilere etüt merkezi hizmetlerinden memnuniyetlerini sorarak, öğrencilerin taleplerini aldı.  Öğrencilerin fotoğraf isteklerini de kırmayan Başkan Ercengiz, etüt merkezine gösterilen ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. 3-18 Ocak tarihleri arasında öğrencilerin final dönemini başarı ile tamamlamaları için tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını tekrarlayan Başkan Ercengiz, “ Üniversite öğrencilerimizin final dönemini başarıyla tamamlaması için final dönemini kapsayan 3-18 Ocak tarihlerinde Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonumuzu öğrencilerimize tahsis ettik. Görüyorum ki büyük bir katılım var, bu katılım bizi çok mutlu etti.  Öğrencilerimiz etüt merkezinden öğleyin 13.00 ve gece 01.00 saatlerine kadar faydalanabilirler. Burada öğrencilerimize gece çorbası, sıcak içecek ikramlarımız personelimiz tarafından yapılıyor. Öğrencilerimiz aynı zamanda ücretsiz internet ve şarj imkanlarından da yararlanıyor. Burdur Belediyesi olarak, eğitime katkılarımız devam edecektir. Öğrencimizin yanında, öğrencilerimiz isteklerini göz önünde bulunduran sosyal belediyecilik anlayışımızı hizmetlerimizle sürdürüyoruz. Onların finallerde elde edeceği başarılı notlar bizi gururlandıracaktır. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde okuyan ve finallere girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Başkan Ercengiz, öğrencilerle bir süre daha sohbet ettikten sonra etüt merkezinden ayrıldı.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, finallere hazırlanan üniversite öğrencilerini, Belediye Etüt Merkezinde ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, finallere hazırlanan üniversite öğrencilerini, Belediye Etüt Merkezinde ziyaret etti. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 3-18 Ocak tarihlerinde öğrencilerin finallere en iyi şekilde hazırlanması için tahsis ettiği Burdur Belediyesi Konferans Salonunda oluşturulan etüt merkezini ziyaret etti.  Etüt merkezinde masaları başında ders çalışan öğrencilere moral veren Başkan Ercengiz, öğrencilerle sohbet ederek, yakından ilgilendi. Başkan Ercengiz, öğrencilere etüt merkezi hizmetlerinden memnuniyetlerini sorarak, öğrencilerin taleplerini aldı. 

Öğrencilerin fotoğraf isteklerini de kırmayan Başkan Ercengiz, etüt merkezine gösterilen ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. 3-18 Ocak tarihleri arasında öğrencilerin final dönemini başarı ile tamamlamaları için tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını tekrarlayan Başkan Ercengiz, “ Üniversite öğrencilerimizin final dönemini başarıyla tamamlaması için final dönemini kapsayan 3-18 Ocak tarihlerinde Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonumuzu öğrencilerimize tahsis ettik. Görüyorum ki büyük bir katılım var, bu katılım bizi çok mutlu etti.  Öğrencilerimiz etüt merkezinden öğleyin 13.00 ve gece 01.00 saatlerine kadar faydalanabilirler. Burada öğrencilerimize gece çorbası, sıcak içecek ikramlarımız personelimiz tarafından yapılıyor. Öğrencilerimiz aynı zamanda ücretsiz internet ve şarj imkanlarından da yararlanıyor. Burdur Belediyesi olarak, eğitime katkılarımız devam edecektir. Öğrencimizin yanında, öğrencilerimiz isteklerini göz önünde bulunduran sosyal belediyecilik anlayışımızı hizmetlerimizle sürdürüyoruz. Onların finallerde elde edeceği başarılı notlar bizi gururlandıracaktır. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde okuyan ve finallere girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Başkan Ercengiz, öğrencilerle bir süre daha sohbet ettikten sonra etüt merkezinden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.