ENGELSİZ KAFE’DE İFTAR BULUŞMASI

Gündem 20.06.2016 - 10:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ENGELSİZ KAFE’DE İFTAR BULUŞMASI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de, Antalya’daki tüm engelli dernekleri ile iftarda buluştu.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de, Antalya’daki tüm engelli dernekleri ile iftarda buluştu.  Her gün bir mahallede, bölge iftar sofrası kuran Muratpaşa Belediyesi, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’deki iftar programında, Antalya’daki tüm engelli dernek yönetici ve üyelerini buluşturdu. İftar programında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, engelli dernek ve ailelerini, belediye tarafından uygulanan, engellilerin yaşamını kolaylaştıran, yaşama aktif katılımlarını sağlayan ve imece ile hayata geçirilen projelerin paydaşı olarak gördüğünü söyledi. TOPLUMSAL HAYATIN NORMALLEŞMESİ İftarda Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Engellilerimizin yaşamını normalleştirmek için, sürekli bir çalışma halindeyiz. Aşama aşama, iyileştirme projelerimizi uyguluyoruz. Mahallelerimizde yollarımızı, asfaltlarımızı, kaldırımlarımızı yeniliyor, Avrupa standartlarına uygun hale getiriyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında engelli şeritleri ve geçiş noktalarını titizlikle uyguluyoruz” dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de, Antalya’daki tüm engelli dernekleri ile iftarda buluştu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de, Antalya’daki tüm engelli dernekleri ile iftarda buluştu. 
Her gün bir mahallede, bölge iftar sofrası kuran Muratpaşa Belediyesi, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’deki iftar programında, Antalya’daki tüm engelli dernek yönetici ve üyelerini buluşturdu. İftar programında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, engelli dernek ve ailelerini, belediye tarafından uygulanan, engellilerin yaşamını kolaylaştıran, yaşama aktif katılımlarını sağlayan ve imece ile hayata geçirilen projelerin paydaşı olarak gördüğünü söyledi.
TOPLUMSAL HAYATIN NORMALLEŞMESİ
İftarda Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Engellilerimizin yaşamını normalleştirmek için, sürekli bir çalışma halindeyiz. Aşama aşama, iyileştirme projelerimizi uyguluyoruz. Mahallelerimizde yollarımızı, asfaltlarımızı, kaldırımlarımızı yeniliyor, Avrupa standartlarına uygun hale getiriyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında engelli şeritleri ve geçiş noktalarını titizlikle uyguluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.