ENGELLİLERİN 13 MAYIS PTT HATIRASI

Eğitim 09.05.2018 - 11:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ENGELLİLERİN 13 MAYIS PTT HATIRASI

Engelli öğrenciler 13 Mayıs Anneler Günü sebebiyle Burdur PTT’yi ziyaret etti.
Engelli öğrenciler 13 Mayıs Pazar Anneler Günü vesilesiyle annelerine yazdıkları mektupları PTT’den yolladı. PTT Başmüdürü Aysel Varlıker Rehberliğinde PTT’yi ziyaret eden Burdur Özel Eğitim Ortaokulu öğrencileri hem annelerine yazdıkları mektupları üzerlerine pul yapıştırarak gönderdi hem de kurumun çalışma sistemini öğrendi.  Varlıker öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada; PTT Genel Müdürlüğü’nün engelli öğrencilere ücretsiz olarak verdiği zarf ve kağıtlara yazılan ve Anneler Günüyle bütünleşen mektupları teslim aldıklarını, bu mektupları mahalle mahalle ayrıştırarak belirtilen adreslere teslim edileceğini kaydetti Başmüdür Varlıker, ayrıca PTT’nin pul hizmetleri hakkında da açıklamada bulunup, özel pul bastıklarını, örneğin bu pullarda Salda Gölü fotoğrafı olup alıcıların Salda Gölünü tanıma fırsatı oluştuğunu ekledi ve de yalnızca Burdur’a değil, Türkiye’nin her yerine ve de tüm dünyaya mektup teslim etme imkan ve teknolojiye sahip olduklarını vurguladı.   PTT’yi ziyaret eden Çocuklar da annelerine olan sevgilerini mektuplarına döktüklerinden ve bunu PTT‘yle paylaştıklarından mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Özel Eğitim Okul Müdürü Ahmet Tepe de yaptığı açıklanmada 25 öğrenci ve 8 öğretmenle PTT’yi ziyaret ettiklerini, öğrencilerin hem PTT’yi tanımak hem de annelerine mektup yollamak gibi sosyal bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Ziyaretin sonunda öğrenciler PTT önünde hatıra fotoğrafı çektirirken, Varlıker rehberliğinde PTT’yi gezip, pasta kesip, PTT’nin çalışma sistemi hakkındaki merak ettikleri soruların cevabını öğrendiler.
Engelli öğrenciler 13 Mayıs Anneler Günü sebebiyle Burdur PTT’yi ziyaret etti.

Engelli öğrenciler 13 Mayıs Pazar Anneler Günü vesilesiyle annelerine yazdıkları mektupları PTT’den yolladı.

PTT Başmüdürü Aysel Varlıker Rehberliğinde PTT’yi ziyaret eden Burdur Özel Eğitim Ortaokulu öğrencileri hem annelerine yazdıkları mektupları üzerlerine pul yapıştırarak gönderdi hem de kurumun çalışma sistemini öğrendi.  Varlıker öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada; PTT Genel Müdürlüğü’nün engelli öğrencilere ücretsiz olarak verdiği zarf ve kağıtlara yazılan ve Anneler Günüyle bütünleşen mektupları teslim aldıklarını, bu mektupları mahalle mahalle ayrıştırarak belirtilen adreslere teslim edileceğini kaydetti Başmüdür Varlıker, ayrıca PTT’nin pul hizmetleri hakkında da açıklamada bulunup, özel pul bastıklarını, örneğin bu pullarda Salda Gölü fotoğrafı olup alıcıların Salda Gölünü tanıma fırsatı oluştuğunu ekledi ve de yalnızca Burdur’a değil, Türkiye’nin her yerine ve de tüm dünyaya mektup teslim etme imkan ve teknolojiye sahip olduklarını vurguladı.

 

PTT’yi ziyaret eden Çocuklar da annelerine olan sevgilerini mektuplarına döktüklerinden ve bunu PTT‘yle paylaştıklarından mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Özel Eğitim Okul Müdürü Ahmet Tepe de yaptığı açıklanmada 25 öğrenci ve 8 öğretmenle PTT’yi ziyaret ettiklerini, öğrencilerin hem PTT’yi tanımak hem de annelerine mektup yollamak gibi sosyal bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Ziyaretin sonunda öğrenciler PTT önünde hatıra fotoğrafı çektirirken, Varlıker rehberliğinde PTT’yi gezip, pasta kesip, PTT’nin çalışma sistemi hakkındaki merak ettikleri soruların cevabını öğrendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.