Emre Aydın'dan 3 derecede montlu konser

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2018 - 14:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Emre Aydın'dan 3 derecede montlu konser

Emre Aydın, SDÜ’deki Çaylaklar Günü Konseri’nde coşturdu
Montla sahneye çıkan Emre Aydın, soğuk havaya rağmen alanı terk etmeyen hayranlarına teşekkür etti Süleyman Demirel Üniversitesindeki (SDÜ) ‘Çaylaklar Günü Konseri’ kapsamında sahne alan Türk pop ve rock müziğinin sevilen sanatçılarından Emre Aydın, kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı. 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde, ilk olarak SDÜ Rock Topluluğu sahneye çıktı. Daha sonra akşam saatlerinde öğrencilerle buluşan Emre Aydın, sergilediği muhteşem performansıyla beğeni topladı. Aydın, konserinde, “Ele Güne Karşı”, “Soğuk Odalar”, “Afili Yalnızlık”, “Pazar Kahvaltısı” gibi sevilen parçaları, soğuk havaya aldırmayan sevenleriyle birlikte seslendirdi. Kentte 3 dereceye düşen dondurucu havada montla sahneye çıkan Emre Aydın, kendisi için alana gelen ve üşümelerine rağmen konserden ayrılmayan herkese teşekkür etti.
Emre Aydın, SDÜ’deki Çaylaklar Günü Konseri’nde coşturdu

Montla sahneye çıkan Emre Aydın, soğuk havaya rağmen alanı terk etmeyen hayranlarına teşekkür etti

Süleyman Demirel Üniversitesindeki (SDÜ) ‘Çaylaklar Günü Konseri’ kapsamında sahne alan Türk pop ve rock müziğinin sevilen sanatçılarından Emre Aydın, kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı.

19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde, ilk olarak SDÜ Rock Topluluğu sahneye çıktı. Daha sonra akşam saatlerinde öğrencilerle buluşan Emre Aydın, sergilediği muhteşem performansıyla beğeni topladı. Aydın, konserinde, “Ele Güne Karşı”, “Soğuk Odalar”, “Afili Yalnızlık”, “Pazar Kahvaltısı” gibi sevilen parçaları, soğuk havaya aldırmayan sevenleriyle birlikte seslendirdi. Kentte 3 dereceye düşen dondurucu havada montla sahneye çıkan Emre Aydın, kendisi için alana gelen ve üşümelerine rağmen konserden ayrılmayan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.