EMNİYETTEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Gündem 30.12.2015 - 11:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EMNİYETTEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

BURDUR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.
Polisevinde düzenlenen toplantıda İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, sunum yaparak 2014- 2015 yılı rakamsal değerleri aktardı. İl Emniyet Müdürü Özüdoğru; trafik, personel, dosyalar ve kazalar hakkında bilgiler verdi.  Toplantıya İl Emniyet Müdürlüğünün Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri de katıldı. İşte Özüdoğru’nun toplantıdaki satırbaşları: “Kişi başına düşen polis sayısı konusunda Türkiye ortalamasının üzerindeyiz.” “Emniyet Müdürlüğü olarak personelimizin taltifleri olduğu gibi iç denetim de  yaparak, personelimize ceza verdik.” “Burdur merkezde 50 dolayında uyuşturucu madde bağımlısı (İÇİCİ) var, ilde uyuşturucu madde satışı yok denecek kadar az, içiciler genellikle kendi kullanacakları kadar uyuşturucuyu çevre ilçe ve illerden alıp getirip, kendileri içiyor; uyuşturucu ticareti çok az.” “Siber suçlar 2015 yılında arttı; telefondan ve internetten dolandırıcılık arttı; bu açıdan internet paketi satın alacak halkın öncelikle GÜVENLİ İNTERNET almasını istiyoruz. Şayet halkımız güvenli interneti seçmeyecekse bunu dilekçe yazarak değiştirmesini istiyoruz.” “il genelindeki ölümlü trafik kazalarının çok büyük kısmı Karamanlı ilçe güzergahında oldu, bu açıdan o güzergahta yapılan karayolu düzenlemesi var, bu düzenlemenin ardından ölümlü kaza sayılarının çok azalacağını düşünüyoruz.” “Şehirde 116.220 adet sürücü belgesi olan kişi var.” “Sürücü belgeleri 2016 yılından başlamak üzere 2020 yılına kadar değiştirilecek. Yeni sürücü belgeleri sınıflarına, yılına göre yeniden düzenlenerek; BİYOMETRİK FOTOĞRAFLA yeniden hazırlanacak, bunun için pasaport gibi olan sürücü belgelerinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni sürücü belgeleri PTT yoluyla adreslere gönderilecek.” “Yeni düzenlemelerle SİGORTA harçları ve masrafları oranları değişti. Sonuçta sigortasız hiçbir araç TRAFİĞE ÇIKAMAYACAK.”  
BURDUR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

Polisevinde düzenlenen toplantıda İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, sunum yaparak 2014- 2015 yılı rakamsal değerleri aktardı. İl Emniyet Müdürü Özüdoğru; trafik, personel, dosyalar ve kazalar hakkında bilgiler verdi.  Toplantıya İl Emniyet Müdürlüğünün Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri de katıldı.

İşte Özüdoğru’nun toplantıdaki satırbaşları:

“Kişi başına düşen polis sayısı konusunda Türkiye ortalamasının üzerindeyiz.”

“Emniyet Müdürlüğü olarak personelimizin taltifleri olduğu gibi iç denetim de  yaparak, personelimize ceza verdik.”

“Burdur merkezde 50 dolayında uyuşturucu madde bağımlısı (İÇİCİ) var, ilde uyuşturucu madde satışı yok denecek kadar az, içiciler genellikle kendi kullanacakları kadar uyuşturucuyu çevre ilçe ve illerden alıp getirip, kendileri içiyor; uyuşturucu ticareti çok az.”

“Siber suçlar 2015 yılında arttı; telefondan ve internetten dolandırıcılık arttı; bu açıdan internet paketi satın alacak halkın öncelikle GÜVENLİ İNTERNET almasını istiyoruz. Şayet halkımız güvenli interneti seçmeyecekse bunu dilekçe yazarak değiştirmesini istiyoruz.”

“il genelindeki ölümlü trafik kazalarının çok büyük kısmı Karamanlı ilçe güzergahında oldu, bu açıdan o güzergahta yapılan karayolu düzenlemesi var, bu düzenlemenin ardından ölümlü kaza sayılarının çok azalacağını düşünüyoruz.”

“Şehirde 116.220 adet sürücü belgesi olan kişi var.”

“Sürücü belgeleri 2016 yılından başlamak üzere 2020 yılına kadar değiştirilecek. Yeni sürücü belgeleri sınıflarına, yılına göre yeniden düzenlenerek; BİYOMETRİK FOTOĞRAFLA yeniden hazırlanacak, bunun için pasaport gibi olan sürücü belgelerinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni sürücü belgeleri PTT yoluyla adreslere gönderilecek.”

“Yeni düzenlemelerle SİGORTA harçları ve masrafları oranları değişti. Sonuçta sigortasız hiçbir araç TRAFİĞE ÇIKAMAYACAK.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.