EMNİYET EKİPLERİ YÜK TAŞIYAN ARAÇLARA YÖNELİK DENETİMLER YAPTI

Asayiş 23.12.2020 - 13:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

EMNİYET EKİPLERİ YÜK TAŞIYAN ARAÇLARA YÖNELİK DENETİMLER YAPTI

76 araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulandı 27 araç trafikten men edildi…
Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yapılan denetimlere kapsamlı şekilde devam edilmektedir.   Bu kapsamda İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından, 18-19-20 Aralık 2020 tarihlerinde İlimiz genelinde Trafik Birimleri tarafından Yük Taşıyan Araçlara yönelik denetimler yapılmıştır.   Yapılan denetimlerde (496) araç ve sürücüsü kontrol edilmiş, (2) araca/sürücüsüne, 30/1-A maddesi (Servis freni, lastikleri, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, fren ve dönüş ışıkları noksan, bozuk veya teknik şartlara aykırı olan araçları kullanmak), (31) araca/sürücüsüne, 31/1-B maddesi (Kamyon, çekici ve otobüslerde, takoğraf bulundurmamak, kullanmamak veya kullanılır şekilde bulundurmamak), (15) araca/sürücüsüne, 34. maddesi (Muayenesi yapılmamış araçla trafiğe çıkmak), (6) araca/sürücüsüne, 49/3 maddesi (Ticari amaçla yük ve yolcu taşıyan motorlu taşıt sürücülerinin; taşıt kullanma sürelerine aykırı olarak taşıt kullanması ve bunlara taşıt kullandırılması), (2) araca/sürücüsüne, 51.maddesi (Yönetmelikte belirtilen hız sınırını aşmak), (2) araca/sürücüsüne, 64. maddesi (Yönetmelikte belirtilen şekilde araç ışıklarını kullanmamak) (3) araca/sürücüsüne, 65. maddesi (Taşıma kapasitesinin üstünde yük ya da yolcu taşımak). (15) araca/sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanununun diğer ilgili maddelerinden toplam (76) araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulanmış, (27) araç trafikten men edilmiştir.    
76 araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulandı 27 araç trafikten men edildi…

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yapılan denetimlere kapsamlı şekilde devam edilmektedir.
 

Bu kapsamda İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından, 18-19-20 Aralık 2020 tarihlerinde İlimiz genelinde Trafik Birimleri tarafından Yük Taşıyan Araçlara yönelik denetimler yapılmıştır.
 

Yapılan denetimlerde (496) araç ve sürücüsü kontrol edilmiş,

(2) araca/sürücüsüne, 30/1-A maddesi (Servis freni, lastikleri, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, fren ve dönüş ışıkları noksan, bozuk veya teknik şartlara aykırı olan araçları kullanmak),
(31) araca/sürücüsüne, 31/1-B maddesi (Kamyon, çekici ve otobüslerde, takoğraf bulundurmamak, kullanmamak veya kullanılır şekilde bulundurmamak),
(15) araca/sürücüsüne, 34. maddesi (Muayenesi yapılmamış araçla trafiğe çıkmak),
(6) araca/sürücüsüne, 49/3 maddesi (Ticari amaçla yük ve yolcu taşıyan motorlu taşıt sürücülerinin; taşıt kullanma sürelerine aykırı olarak taşıt kullanması ve bunlara taşıt kullandırılması),
(2) araca/sürücüsüne, 51.maddesi (Yönetmelikte belirtilen hız sınırını aşmak),
(2) araca/sürücüsüne, 64. maddesi (Yönetmelikte belirtilen şekilde araç ışıklarını kullanmamak)
(3) araca/sürücüsüne, 65. maddesi (Taşıma kapasitesinin üstünde yük ya da yolcu taşımak).
(15) araca/sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanununun diğer ilgili maddelerinden toplam (76) araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulanmış, (27) araç trafikten men edilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.