ELMALI MYO ÖĞRENCİLERİNDEN TEKNİK GEZİ

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2013 - 12:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ELMALI MYO ÖĞRENCİLERİNDEN TEKNİK GEZİ

ELMALI MYO ÖĞRENCİLERİ TEKNİK GEZİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Öğretim Görevlisi Nazan Dinç ile birlikte Yörükoğlu Süt Ürünleri Fabrikası’na teknik inceleme gezisi yaptı.  İşletmede üretim aşamasında kullanılan elektronik teknolojisi ve otomasyon işlemleri hakkında öğrencilere bilgiler verilirken, teknik inceleme gezisi ile açıklama yapan Öğretim Görevlisi Nazan Dinç, "Sütün ilk geliş aşamasından itibaren farklı ürünlerin yapıldığı faaliyetlerde, kullanılan elektronik teknolojisi ve otomasyonu öğrencilerimize yerinde gösterme fırsatı bulduk" dedi.  Pastörize süt üretiminden, kaşar üretimine, keşkül yapımından yoğurt üretimine kadar bütün aşamalarda kullanılan otomasyonun öğrenciler eğitim gördükleri alan açısından önemli olduğunu belirten Dinç, Elmalı MYO olarak derslerin uygulamalarına önem verdiklerini ve teknik gezilere devam edeceklerini söyledi.
ELMALI MYO ÖĞRENCİLERİ TEKNİK GEZİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Öğretim Görevlisi Nazan Dinç ile birlikte Yörükoğlu Süt Ürünleri Fabrikası’na teknik inceleme gezisi yaptı. 
İşletmede üretim aşamasında kullanılan elektronik teknolojisi ve otomasyon işlemleri hakkında öğrencilere bilgiler verilirken, teknik inceleme gezisi ile açıklama yapan Öğretim Görevlisi Nazan Dinç, "Sütün ilk geliş aşamasından itibaren farklı ürünlerin yapıldığı faaliyetlerde, kullanılan elektronik teknolojisi ve otomasyonu öğrencilerimize yerinde gösterme fırsatı bulduk" dedi. 
Pastörize süt üretiminden, kaşar üretimine, keşkül yapımından yoğurt üretimine kadar bütün aşamalarda kullanılan otomasyonun öğrenciler eğitim gördükleri alan açısından önemli olduğunu belirten Dinç, Elmalı MYO olarak derslerin uygulamalarına önem verdiklerini ve teknik gezilere devam edeceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.