ELEKTİĞE ZAM GELDİ

Ekonomi 01.10.2020 - 11:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ELEKTİĞE ZAM GELDİ

Resmî Gazete’ de yer alarak bugünden itibaren elektriğe 5,75 oranında zam yapıldığı açıklandı.
1 Ekim tarihli Resmî Gazete’ de yer alan karara göre, konut, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe zam geldi. Bugün uygulanmaya konulacak olan zammın yüzde 5,75 oranında olduğu açıklandı.   Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun dün düzenlediği toplantı sonucunda elektriğe zam kararı alındı. Resmî Gazete’ de yayımlanarak bugünden itibaren uygulanmasına karar verilen zam konut, sanayi ve ticarethanelerde olmak üzere yüzde 5,75 oranında gerçekleştirilecek. Zamlı tarife 3 ay uygulanacak.  
Resmî Gazete’ de yer alarak bugünden itibaren elektriğe 5,75 oranında zam yapıldığı açıklandı.

1 Ekim tarihli Resmî Gazete’ de yer alan karara göre, konut, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe zam geldi. Bugün uygulanmaya konulacak olan zammın yüzde 5,75 oranında olduğu açıklandı.

 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun dün düzenlediği toplantı sonucunda elektriğe zam kararı alındı. Resmî Gazete’ de yayımlanarak bugünden itibaren uygulanmasına karar verilen zam konut, sanayi ve ticarethanelerde olmak üzere yüzde 5,75 oranında gerçekleştirilecek. Zamlı tarife 3 ay uygulanacak.

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.