"Ekmek Eğitimi" İşbirliği

Eğitim 06.10.2017 - 09:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

"Ekmek Eğitimi" İşbirliği

Döşemealtı'nda "Ekmek Eğitimi" İşbirliği
Türkiye'nin tematik meslek yüksekokullarından birisi olan Akdeniz Üniversitesi Göynük MYO ile alanında Türkiye'nin sayılı firmalarından olan FİMAK "ekmek" işbirliği yapıyor. 1976 yılında kurulan Fimak firması Göynük MYO'na makina yardımında bulunuyor. Göynük MYO'nun proje çalışmalarından birisi olan "güvenilir, sağlıklı ekmek" üretimi ve gastronomi eğitimine katkıda bulunmak için makina-ekipman bağışlıyor. Fimak firması yönetim kurulu başkanı Mehmet Özpınar yaptığı açıklamada Fimak firmasıyla ilgili bilgiler verdi. Özpınar "fırın makinaları imalatında Türkiye'nin sayılı firmaları arasında yer alan Fimak 49.500 metrekare açık alan üzerine kurulmuş kapalı alanı 26.500 metrekare , uzman kadrosu ile günümüzün en son teknolojilerini kullanarak fırıncılık sektöründe hizmet vermektedir. Ekmek makineleri sektöründe Türkiye’nin dev kuruluşlarından olan Fimak Makina yurtdışına kurmuş olduğu komple tesislerle de milli sanayimizi uluslararası pazarlarda gururla temsil etmektedir. Fimak makina ürünlerinde müşteri memnuniyetini esas alan kuruluşumuz bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir. Fimak firması CEO'su Zorman Bayramoğlu "fırıncılık sektöründe yeniliklerin öncüsü olan Fimak Makina teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiği gibi sosyal sorumluluk anlayışı ile de hareket etmektedir. Fimak firması sosyal sorumluluk çalışması kapsamında alanında farklı ve "tematik" olan Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu’na firmanın kurucusu adına "Vedat Özpınar Pastacılık ve Ekmekçilik Uygulama Mutfağı" kuruyor dedi.
Döşemealtı'nda "Ekmek Eğitimi" İşbirliği

Türkiye'nin tematik meslek yüksekokullarından birisi olan Akdeniz Üniversitesi Göynük MYO ile alanında Türkiye'nin sayılı firmalarından olan FİMAK "ekmek" işbirliği yapıyor. 1976 yılında kurulan Fimak firması Göynük MYO'na makina yardımında bulunuyor. Göynük MYO'nun proje çalışmalarından birisi olan "güvenilir, sağlıklı ekmek" üretimi ve gastronomi eğitimine katkıda bulunmak için makina-ekipman bağışlıyor.

Fimak firması yönetim kurulu başkanı Mehmet Özpınar yaptığı açıklamada Fimak firmasıyla ilgili bilgiler verdi. Özpınar "fırın makinaları imalatında Türkiye'nin sayılı firmaları arasında yer alan Fimak 49.500 metrekare açık alan üzerine kurulmuş kapalı alanı 26.500 metrekare , uzman kadrosu ile günümüzün en son teknolojilerini kullanarak fırıncılık sektöründe hizmet vermektedir. Ekmek makineleri sektöründe Türkiye’nin dev kuruluşlarından olan Fimak Makina yurtdışına kurmuş olduğu komple tesislerle de milli sanayimizi uluslararası pazarlarda gururla temsil etmektedir.

Fimak makina ürünlerinde müşteri memnuniyetini esas alan kuruluşumuz bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir.

Fimak firması CEO'su Zorman Bayramoğlu "fırıncılık sektöründe yeniliklerin öncüsü olan Fimak Makina teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiği gibi sosyal sorumluluk anlayışı ile de hareket etmektedir. Fimak firması sosyal sorumluluk çalışması kapsamında alanında farklı ve "tematik" olan Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu’na firmanın kurucusu adına "Vedat Özpınar Pastacılık ve Ekmekçilik Uygulama Mutfağı" kuruyor dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.