EĞİTİM İŞ’TEN KINAMA

Gündem 12.10.2015 - 13:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EĞİTİM İŞ’TEN KINAMA

EĞİTİM İŞ SENDİKASI BURDUR ŞUBESİ ANKARA'DAKİ PATLAMA OLAYINI KINAYAN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.
Cumhuriyet Meydanında yapılan basın açıklamasında Eğitim İş Basın sekreteri Habib Durmuş, kınama bildirisini okudu.  Basın açıklamasında, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası Eğitim İş’in patlamayı kınadığı, patlamada hayatını kaybeden öğretmenlerin ve vatandaşlar için taziyelerin dilendiği, sendika olarak bu tür eylemlerin karşısında olacaklarını belirtildi. Açıklamaya CHP Milletvekili Mehmet Göker, CHP Milletvekili Adayı Kadir Koç ve CHP Yönetimi ile sendika üyeleri katıldı. 
EĞİTİM İŞ SENDİKASI BURDUR ŞUBESİ ANKARA'DAKİ PATLAMA OLAYINI KINAYAN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.

Cumhuriyet Meydanında yapılan basın açıklamasında Eğitim İş Basın sekreteri Habib Durmuş, kınama bildirisini okudu.  Basın açıklamasında, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası Eğitim İş’in patlamayı kınadığı, patlamada hayatını kaybeden öğretmenlerin ve vatandaşlar için taziyelerin dilendiği, sendika olarak bu tür eylemlerin karşısında olacaklarını belirtildi.

Açıklamaya CHP Milletvekili Mehmet Göker, CHP Milletvekili Adayı Kadir Koç ve CHP Yönetimi ile sendika üyeleri katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.