Eber Gölü yandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2019 - 09:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Eber Gölü yandı

Söndürme teknesinin olmaması ve arazi şartlarının uygun olmaması nedeniyle yangına müdahale edilemedi
          Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan Eber Gölü’ndeki sazlık alanda yangın çıktı.           Bolvadin İlçesinde Eber Gölü’nde sazlık yangını çıktı. Çıkan yangına sulak alanlarda bulunması gereken yangın söndürme teknesinin olmaması nedeniyle müdahale edilemedi. Bolvadin Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinin de yangına arazi şartları nedeniyle müdahale edemediği belirtildi. 5-6 noktadan başlayan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle geniş alana yayıldı. Dün gündüz başlayan yangın, gece geç saatlere kadar devam etti. Eber Gölü’ndeki sazlıklardan yükselen alevler, ilçe merkezinden de görüldü. Yangın sonucu, gölde yaşayan kaplumbağa ve kuş türü bir çok canlının telef olmasından endişe ediliyor.
Söndürme teknesinin olmaması ve arazi şartlarının uygun olmaması nedeniyle yangına müdahale edilemedi

 

        Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan Eber Gölü’ndeki sazlık alanda yangın çıktı.
 

        Bolvadin İlçesinde Eber Gölü’nde sazlık yangını çıktı. Çıkan yangına sulak alanlarda bulunması gereken yangın söndürme teknesinin olmaması nedeniyle müdahale edilemedi. Bolvadin Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinin de yangına arazi şartları nedeniyle müdahale edemediği belirtildi. 5-6 noktadan başlayan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle geniş alana yayıldı. Dün gündüz başlayan yangın, gece geç saatlere kadar devam etti. Eber Gölü’ndeki sazlıklardan yükselen alevler, ilçe merkezinden de görüldü. Yangın sonucu, gölde yaşayan kaplumbağa ve kuş türü bir çok canlının telef olmasından endişe ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.