DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR

Gündem 01.03.2021 - 10:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR

BELPAŞ'ta Bakımlar Düzenli Olarak Yapılıyor...
Burdur'un Bucak İlçesi'nde belediyeye ait olan benzinlik istasyonlarda yakıt tanklarının bakım ve temizliği yapılıyor.   Bucak Belediyesi BELPAŞ şirketine ait olan Lukoil ve Moil İstasyonlarında düzenli aralıklarla yakıt tanklarının bakım ve temizliği yapılarak, Bucaklı ve diğer müşterilerine daha iyi hizmet için çalışıyor.   BELPAŞ tarafından yapılan açıklamada, " Lukoil ve Moil istasyonlarımızda düzenli aralıklarla yakıt tanklarımızın bakım ve temizliğini yapıyoruz. Bizi tercih edenlere en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Halkımız gönül rahatlığıyla bizi tercih etmeye devam edebilirler." denildi.  
BELPAŞ'ta Bakımlar Düzenli Olarak Yapılıyor...

Burdur'un Bucak İlçesi'nde belediyeye ait olan benzinlik istasyonlarda yakıt tanklarının bakım ve temizliği yapılıyor.

 

Bucak Belediyesi BELPAŞ şirketine ait olan Lukoil ve Moil İstasyonlarında düzenli aralıklarla yakıt tanklarının bakım ve temizliği yapılarak, Bucaklı ve diğer müşterilerine daha iyi hizmet için çalışıyor.

 

BELPAŞ tarafından yapılan açıklamada, " Lukoil ve Moil istasyonlarımızda düzenli aralıklarla yakıt tanklarımızın bakım ve temizliğini yapıyoruz. Bizi tercih edenlere en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Halkımız gönül rahatlığıyla bizi tercih etmeye devam edebilirler." denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.