Düzenlenen operasyonda 2 kişi tutuklandı

15.10.2019 - 14:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Düzenlenen operasyonda 2 kişi tutuklandı

Düzenlenen operasyonda göz altına alınan 2 kişi tutuklandı.
Tefenni ve Karamanlı'da yapılan operasyonlarda 1.088,96 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.   Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda; Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde istihbarı bilgiler elde edilen K.E. ve H.K. isimli şahıslara ait araçta ve ikametlerde, 1.088,96 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.   Haklarında, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçu kapsamında işlem yapılan şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Düzenlenen operasyonda göz altına alınan 2 kişi tutuklandı.

Tefenni ve Karamanlı'da yapılan operasyonlarda 1.088,96 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

 

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda; Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde istihbarı bilgiler elde edilen K.E. ve H.K. isimli şahıslara ait araçta ve ikametlerde, 1.088,96 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

 

Haklarında, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçu kapsamında işlem yapılan şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.