DUR ihtarına uymayan sürücü ters şeride girdi, kaza yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2019 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DUR ihtarına uymayan sürücü ters şeride girdi, kaza yaptı

Afyonkarahisar’da polisin 'dur' ihtarına uymayan bir otomobil sürücüsü ters şeritte seyir halindeyken kaza yaptı.
Afyonkarahisar’da polisin 'dur' ihtarına uymayan bir otomobil sürücüsü ters şeritte seyir halindeyken kaza yaptı. Kaza sonrası araçta bulunan bir kişi hayatını kaybederken, araç sürücüsünün ise kaza yerinden kaçtığı öğrenildi.  Kaza Afyonkarahisar-Konya Karayolu 20. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Süleyman Ö. idaresindeki 10 AAE 298 plakalı otomobil Afyonkarahisar-Konya istikametinde polisin 'dur' ihtarına uymayarak, kavşaktan ters istikamete geçti. Bu sırada karşıdan gelen başka bir otomobile çarpan otomobil takla attı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, sürücü Süleyman Ö. ise kaza yerinden kaçtı.  Kaza sonrası jandarma ekipleri bölgede kaçan sürücüyü arama çalışması başlatırken, kaza öncesi de Süleyman Ö. idaresindeki 10 AAE 298 plakalı otomobilin birçok aracı tehlikeye soktuğu öğrenildi.  Kazaya ilişkin tahkikat sürüyor. 
Afyonkarahisar’da polisin 'dur' ihtarına uymayan bir otomobil sürücüsü ters şeritte seyir halindeyken kaza yaptı.

Afyonkarahisar’da polisin 'dur' ihtarına uymayan bir otomobil sürücüsü ters şeritte seyir halindeyken kaza yaptı. Kaza sonrası araçta bulunan bir kişi hayatını kaybederken, araç sürücüsünün ise kaza yerinden kaçtığı öğrenildi. 
Kaza Afyonkarahisar-Konya Karayolu 20. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Süleyman Ö. idaresindeki 10 AAE 298 plakalı otomobil Afyonkarahisar-Konya istikametinde polisin 'dur' ihtarına uymayarak, kavşaktan ters istikamete geçti. Bu sırada karşıdan gelen başka bir otomobile çarpan otomobil takla attı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, sürücü Süleyman Ö. ise kaza yerinden kaçtı. 
Kaza sonrası jandarma ekipleri bölgede kaçan sürücüyü arama çalışması başlatırken, kaza öncesi de Süleyman Ö. idaresindeki 10 AAE 298 plakalı otomobilin birçok aracı tehlikeye soktuğu öğrenildi. 
Kazaya ilişkin tahkikat sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.