Dünya Okulu Bahçeşehir Kolejine Kabul Süreci Başladı

Eğitim 13.02.2018 - 10:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dünya Okulu Bahçeşehir Kolejine Kabul Süreci Başladı

Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji yeni eğitim – öğretim yılı için kabul sürecini başlattı.
Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji yeni eğitim – öğretim yılı için kabul sürecini başlattı. Konu ile ilgili detay aktaran Burdur Bahçeşehir Koleji Müdürü Osman Çoban; kabul sınavında belirli başarıları gösteren öğrencilere burs ödülü verileceğini belirterek eğitim kenti Burdur’da eğitim ve öğretim alanında Burdur Bahçeşehir Koleji ailesi olarak yeni bir çığır açmaktan duydukları gururu ifade etti. Burdur Bahçeşehir Koleji Müdürü Çoban açıklamasında şu davette bulundu; “STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimini uygulayan okul olmasının yanı sıra, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji, 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için 24 Şubat'ta, 8,9,10 ve 11.sınıflar için 17 Şubat'ta Okula Kabul Sınavı yapacağız. Sınav sonucuna göre okullara kabul edilecek öğrenciler, belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Sınav için başvuru, Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsümüz 'de yapılacaktır. Burdur Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak ‘Hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin’ sloganıyla devam ettiğimiz bu yolda okulumuzda eğitim görmek isteyen tüm öğrencilerimizi Okula Kabul Sınavımıza davet ediyoruz.” dedi.
Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji yeni eğitim – öğretim yılı için kabul sürecini başlattı.

Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji yeni eğitim – öğretim yılı için kabul sürecini başlattı.

Konu ile ilgili detay aktaran Burdur Bahçeşehir Koleji Müdürü Osman Çoban; kabul sınavında belirli başarıları gösteren öğrencilere burs ödülü verileceğini belirterek eğitim kenti Burdur’da eğitim ve öğretim alanında Burdur Bahçeşehir Koleji ailesi olarak yeni bir çığır açmaktan duydukları gururu ifade etti.

Burdur Bahçeşehir Koleji Müdürü Çoban açıklamasında şu davette bulundu; “STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimini uygulayan okul olmasının yanı sıra, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji, 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için 24 Şubat'ta, 8,9,10 ve 11.sınıflar için 17 Şubat'ta Okula Kabul Sınavı yapacağız. Sınav sonucuna göre okullara kabul edilecek öğrenciler, belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Sınav için başvuru, Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsümüz 'de yapılacaktır. Burdur Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak ‘Hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin’ sloganıyla devam ettiğimiz bu yolda okulumuzda eğitim görmek isteyen tüm öğrencilerimizi Okula Kabul Sınavımıza davet ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.