Dünya Devi Otomobil Firması Lansmanda Salda Gölünü Tercih Etti

Dünya 28.06.2018 - 14:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dünya Devi Otomobil Firması Lansmanda Salda Gölünü Tercih Etti

Dünya devi otomobil firması yeni araç modelinin tanıtımı için Salda Gölü’nü seçti.
Dünya devi otomobil firması yeni araç modelinin tanıtımı için Salda Gölü’nü seçti. Alman devi otomobil firması tüm dünyada tanıttığı otomobili Türkiye pazarına sökerken lansman için Salda Gölüne gelerek basın toplantısı yaptı. Toplantıya Türkiye’deki ünlü otomobil dergi editörleri ve YouTuberlar katıldı. Lansman çekiminde Salda Gölünün turkuaz rengi, Maldivleri andrıan güzelliği ve mars çamuruna birebir benzeyen doğasına yer verildi. Böylelikle alman devi otomobil firması hem yeni modelini hem de Salda Gölünü tanıttı. Basın toplantısına katılan yetkili kişiler de Salda Gölünün eşsiz güzelliğine tam not verdi. Yetkililer halen tanıtım çekimleri için Burdur Yeşilova sınırları içerisinde bulunan Salda Gölünde kamp yapıyor. OTOMOBİL DEVLERİ SALDA GÖLÜNDEN VAZGEÇMİYOR Son dönemde adı festivaller ile kirletilmesi şeklinde anılan salda gölü sadece tek bir dünya devi otomobil firmasının lansman çekimlerine ev sahipliği yapmadı. Bundan öncede Salda Gölü turkuaz rengi ve maldivler özelliğiyle bir çok dünya devi otomobil firmasının gözbebeği konumundaydı. Gelenek bozulmadı ve dünya devi otomobil firmaları reklamlarında Salda Gölüne yer vermeye devam etti.    Fotoğraflar: otomobildünyam, Doğan Kabak
Dünya devi otomobil firması yeni araç modelinin tanıtımı için Salda Gölü’nü seçti.

Dünya devi otomobil firması yeni araç modelinin tanıtımı için Salda Gölü’nü seçti.

Alman devi otomobil firması tüm dünyada tanıttığı otomobili Türkiye pazarına sökerken lansman için Salda Gölüne gelerek basın toplantısı yaptı. Toplantıya Türkiye’deki ünlü otomobil dergi editörleri ve YouTuberlar katıldı.

Lansman çekiminde Salda Gölünün turkuaz rengi, Maldivleri andrıan güzelliği ve mars çamuruna birebir benzeyen doğasına yer verildi. Böylelikle alman devi otomobil firması hem yeni modelini hem de Salda Gölünü tanıttı. Basın toplantısına katılan yetkili kişiler de Salda Gölünün eşsiz güzelliğine tam not verdi. Yetkililer halen tanıtım çekimleri için Burdur Yeşilova sınırları içerisinde bulunan Salda Gölünde kamp yapıyor.

OTOMOBİL DEVLERİ SALDA GÖLÜNDEN VAZGEÇMİYOR

Son dönemde adı festivaller ile kirletilmesi şeklinde anılan salda gölü sadece tek bir dünya devi otomobil firmasının lansman çekimlerine ev sahipliği yapmadı. Bundan öncede Salda Gölü turkuaz rengi ve maldivler özelliğiyle bir çok dünya devi otomobil firmasının gözbebeği konumundaydı. Gelenek bozulmadı ve dünya devi otomobil firmaları reklamlarında Salda Gölüne yer vermeye devam etti. 

 

Fotoğraflar: otomobildünyam, Doğan Kabak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.