DSYB’DEN DESTEKLEMELERE ÇAĞRI

Ekonomi 10.07.2018 - 12:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DSYB’DEN DESTEKLEMELERE ÇAĞRI

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığınca “Buzağı Desteklemeleri” için çağrıda bulunuldu.
TDSYMB Başkanı Kamil Özcan’ın imzasıyla yayınlanan çağrıda 2017 yılı Buzağı Desteklemeleri için destek alamayanların buzağılarının listesinin askıya çıkarıldığı, bu askıların GTH İl- İlçe Müdürlüklerinde olduğu ve aynı zamanda DSYB Bürolarından da görülebileceği belirtilirken, askı süresinin 10 gün olduğuna dikkat çekildi. DSYB’den şu açıklama yapıldı: “Üyelerimizin dikkatine! 2017 Yılı Buzağı Desteklemesi işlemlerinde son dönem askıya çıkmış bulunmaktadır... 2 Eylül-31 Aralık 2017 Doğumlu Buzağılar İle Daha Önceki Askı Döneminde Herhangi Bir Nedenle Destek Alamayan Buzağıların Listeleri Bugünden İtibaren 10 Gün Süreyle GTH İl-İlçe Müdürlüklerinde ve Birlik Bürolarında Askıya Çıkarılmıştır.”
Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığınca “Buzağı Desteklemeleri” için çağrıda bulunuldu.

TDSYMB Başkanı Kamil Özcan’ın imzasıyla yayınlanan çağrıda 2017 yılı Buzağı Desteklemeleri için destek alamayanların buzağılarının listesinin askıya çıkarıldığı, bu askıların GTH İl- İlçe Müdürlüklerinde olduğu ve aynı zamanda DSYB Bürolarından da görülebileceği belirtilirken, askı süresinin 10 gün olduğuna dikkat çekildi.

DSYB’den şu açıklama yapıldı:

“Üyelerimizin dikkatine!

2017 Yılı Buzağı Desteklemesi işlemlerinde son dönem askıya çıkmış bulunmaktadır... 2 Eylül-31 Aralık 2017 Doğumlu Buzağılar İle Daha Önceki Askı Döneminde Herhangi Bir Nedenle Destek Alamayan Buzağıların Listeleri Bugünden İtibaren 10 Gün Süreyle GTH İl-İlçe Müdürlüklerinde ve Birlik Bürolarında Askıya Çıkarılmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.