DSP Antalya yönetimi basına tanıtıldı

Siyaset (AA) - Anadolu Ajansı | 28.07.2020 - 17:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DSP Antalya yönetimi basına tanıtıldı

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezince Antalya İl Başkanlığına atanan Hacer Özdemir, il yönetimini basına tanıttı.
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezince Antalya İl Başkanlığına atanan Hacer Özdemir, il yönetimini basına tanıttı. Özdemir, Sahil Antalya Yaşam Parkı'nda düzenlediği basın toplantısında, DSP'nin Türkiye'nin en eski partilerinden biri olduğunu söyledi. Geçmişte bir çok başarılı belediye başkanının partilerinden çıktığını ifade eden Özdemir, "DSP bugün yine kendisine duyulan ihtiyaca cevap vermek için mücadelesini sürdürmektedir. Antalya örgütü olarak çalışmalarımıza etkin olarak devam edecek, partimizi ileriye taşıyacağız." ifadelerini kullandı. Daha sonra DSP Antalya İl Yönetimi basına tanıtıldı.
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezince Antalya İl Başkanlığına atanan Hacer Özdemir, il yönetimini basına tanıttı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezince Antalya İl Başkanlığına atanan Hacer Özdemir, il yönetimini basına tanıttı.

Özdemir, Sahil Antalya Yaşam Parkı'nda düzenlediği basın toplantısında, DSP'nin Türkiye'nin en eski partilerinden biri olduğunu söyledi.

Geçmişte bir çok başarılı belediye başkanının partilerinden çıktığını ifade eden Özdemir, "DSP bugün yine kendisine duyulan ihtiyaca cevap vermek için mücadelesini sürdürmektedir. Antalya örgütü olarak çalışmalarımıza etkin olarak devam edecek, partimizi ileriye taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Daha sonra DSP Antalya İl Yönetimi basına tanıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.