DSİ YATIRIMLARINA EK ÖDENEKLER DEVAM EDİYOR

Gündem 17.12.2020 - 13:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DSİ YATIRIMLARINA EK ÖDENEKLER DEVAM EDİYOR

3 YATIRIMA 4.700.000 TL ÖDENEK...
DSİ YATIRIMLARINA EK ÖDENEKLER DEVAM EDİYOR AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur DSİ ek ödenekleri ile ilgili açıklamada bulundular.   3 YATIRIMA 4.700.000 TL ÖDENEK Burdur’da DSİ yatırımlarının hızla devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuzda AK Parti’mizin iktidara gelmesi ile birlikte birçok DSİ yatırımızı kazandırdık ve yeni yatırımlarla ilgili de çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün Burdur yatırımları kapsamında yapmış olduğumuz görüşmelerle daha önce yatırım programına alınan Elmalı yurt regülatörü sulaması 1.500.000 TL, Aşağı müslümler Düğer Sulaması 1.500.000 TL ve Mamak Gölet’i Sulaması 1.700.000 TL ihale ödenekleri ayrıldı. Bu ödeneklerle DSİ 18. Bölge Müdürlüğümüz tarafından ihale çalışmaları başlayacaktır. Tüm DSİ yatırımlarımızla ilgili takiplerimiz devam etmektedir. Burdur’umuz için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Şeklinde açıklamada bulundular.
3 YATIRIMA 4.700.000 TL ÖDENEK...

DSİ YATIRIMLARINA EK ÖDENEKLER DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur DSİ ek ödenekleri ile ilgili açıklamada bulundular.

 

3 YATIRIMA 4.700.000 TL ÖDENEK
Burdur’da DSİ yatırımlarının hızla devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuzda AK Parti’mizin iktidara gelmesi ile birlikte birçok DSİ yatırımızı kazandırdık ve yeni yatırımlarla ilgili de çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün Burdur yatırımları kapsamında yapmış olduğumuz görüşmelerle daha önce yatırım programına alınan Elmalı yurt regülatörü sulaması 1.500.000 TL, Aşağı müslümler Düğer Sulaması 1.500.000 TL ve Mamak Gölet’i Sulaması 1.700.000 TL ihale ödenekleri ayrıldı. Bu ödeneklerle DSİ 18. Bölge Müdürlüğümüz tarafından ihale çalışmaları başlayacaktır. Tüm DSİ yatırımlarımızla ilgili takiplerimiz devam etmektedir. Burdur’umuz için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Şeklinde açıklamada bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.