DÖŞEMEALTI’NDA ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 14:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DÖŞEMEALTI’NDA ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ANTALYA (İHA) - Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde asfalt çalışmaları devam ediyor.
Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçedeki tüm yolların asfaltlanması için gece gündüz çalıştığını belirterek, çalışmaların Yeniköy Mahallesi Karapıynar mevkinde devam ettiğini kaydetti.Başkan Tursun, “Halkımıza söz verdik, ‘Asfaltsız yol bırakmayacağız’ dedik. Bu sözümüzde de Allah’ın izniyle sona yaklaştık. Çok kısa bir süre sonra Döşemealtı’nda asfaltsız yol kalmayacak” diye konuştu.
ANTALYA (İHA) - Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde asfalt çalışmaları devam ediyor.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde asfalt çalışmaları devam ediyor. 
Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçedeki tüm yolların asfaltlanması için gece gündüz çalıştığını belirterek, çalışmaların Yeniköy Mahallesi Karapıynar mevkinde devam ettiğini kaydetti.
Başkan Tursun, “Halkımıza söz verdik, ‘Asfaltsız yol bırakmayacağız’ dedik. Bu sözümüzde de Allah’ın izniyle sona yaklaştık. Çok kısa bir süre sonra Döşemealtı’nda asfaltsız yol kalmayacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.