DÖNGELOĞLU' NDAN KUTLU DOĞUM KONFERANSI

Gündem 13.04.2016 - 12:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DÖNGELOĞLU' NDAN KUTLU DOĞUM KONFERANSI

Ömer Döngeloğlu Bucak’ta “Kutlu Doğum ve Peygamberimiz” Konulu Konferans Verdi
Bucak Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Düzenlenen “Kutlu Doğum ve Peygamberimiz” konulu Konferansta konuşan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu Katılımcılara Peygamber efendimizin Örnek Yaşantısını Anlattı. Bucak Kapalı Spor Salonundaki Programa Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediye BaşkanVekili Yasin Uğur, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Daire Başkanları, Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı. Mehmet Gökmen Hoca tarafından verilen Kuran Tilaveti ile başlayan program, Ömer Döngeloğlu tarafından verilen "Kutlu Doğum ve Peygamberimiz" Konulu kon feransla son buldu. Programda konuşan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu Bucak’a Gelmekten Mutlu olduğunu Belirterek Peygamber Efendimizin Örnek Hayatını Konu aldığı Konuşmasını Sundu. Döngeloğlu, Günümüz Sahte Şeylerine ve Muskacılarına dikkat çektiği Konuşmasında “Peygamber efendimiz Dahi Yüce Allah’ın Vahi ettiği Kadarıyla Gayptan Haber verdiği Halde Günümüz Sahte Şeyleri Sahte Muskacılarına neden inanıyorsunuz, Örnek Hayat o, bizleri Ahlaksız Çarpık ilişkili Dizilerle, evlilik Programları ile Bozmaya çalışıyorlar ve Maalesef Bunda da Başarılı oluyorlar. Hayatımızı Dizilerdeki Ahlaksız insanların Yaşantılarını değil Dünyaya Nur Olarak Gelen Peygamber Efendimizin Rehber Hayatını Örnek Almalıyız” dedi. Program Sonunda Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediyesi BaşkanVekili Yasin Uğur tarafından Günün Anısı olarak Ömer Döngeloğlu’na çeşitli anı hediyeler takdim edildi.
Ömer Döngeloğlu Bucak’ta “Kutlu Doğum ve Peygamberimiz” Konulu Konferans Verdi

Bucak Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Düzenlenen “Kutlu Doğum ve Peygamberimiz” konulu Konferansta konuşan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu Katılımcılara Peygamber efendimizin Örnek Yaşantısını Anlattı.

Bucak Kapalı Spor Salonundaki Programa Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediye BaşkanVekili Yasin Uğur, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Daire Başkanları, Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Mehmet Gökmen Hoca tarafından verilen Kuran Tilaveti ile başlayan program, Ömer Döngeloğlu tarafından verilen "Kutlu Doğum ve Peygamberimiz" Konulu kon feransla son buldu. Programda konuşan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu Bucak’a Gelmekten Mutlu olduğunu Belirterek Peygamber Efendimizin Örnek Hayatını Konu aldığı Konuşmasını Sundu. Döngeloğlu, Günümüz Sahte Şeylerine ve Muskacılarına dikkat çektiği Konuşmasında “Peygamber efendimiz Dahi Yüce Allah’ın Vahi ettiği Kadarıyla Gayptan Haber verdiği Halde Günümüz Sahte Şeyleri Sahte Muskacılarına neden inanıyorsunuz, Örnek Hayat o, bizleri Ahlaksız Çarpık ilişkili Dizilerle, evlilik Programları ile Bozmaya çalışıyorlar ve Maalesef Bunda da Başarılı oluyorlar. Hayatımızı Dizilerdeki Ahlaksız insanların Yaşantılarını değil Dünyaya Nur Olarak Gelen Peygamber Efendimizin Rehber Hayatını Örnek Almalıyız” dedi.

Program Sonunda Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediyesi BaşkanVekili Yasin Uğur tarafından Günün Anısı olarak Ömer Döngeloğlu’na çeşitli anı hediyeler takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.