DOĞASAVERLER ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ KOCATEPE KUTLADI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2016 - 16:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DOĞASAVERLER ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ KOCATEPE KUTLADI

- Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri, Çanakkale Zaferi’nin 101.yıldönümü anısına 101 doğasever Kocatepe’den, Tınaztepe’ye yürüdü. AFDOS organizasyonunda düzenlenen yürüyüşe Kocatepe Doğa Sporları Kulübü (KODAK) ile Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü (AKADEMİK) sporcuları da katıldılar. Öncelikle Kocatepe’de bulunan abideye ulaşan doğaseverler burada Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunup, akabinde İstiklal Marşımızı söylediler. Burada katılımcılara Çanakkale Zaferi’nin tarihçesi ile ilgili bilgilendirme AFDOS Sporcusu ve Eğitimci Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı. Kocatepe’den yürüyüşe başlayan doğaseverler Büyük Taarruz rotasından ilerleyerek Tınaztepe’ye sorunsuz bir şekilde ulaştılar. Faaliyetin liderliğini AFDOS Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çevik yaptığı belirtildi. Çanakkale Zaferi’nin 101.yıldönümünde 101 sporcu ile anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirdiklerini kaydeden AFDOS Kulüp Başkanı Mehmet Bilgiçer etkinliğe katılan tüm sporculara teşekkür etti. Bilgiçer tüm şehitlerimize de rahmet dilediklerini sözlerine ekledi.

- Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri, Çanakkale Zaferi’nin 101.yıldönümü anısına 101 doğasever Kocatepe’den, Tınaztepe’ye yürüdü.

AFDOS organizasyonunda düzenlenen yürüyüşe Kocatepe Doğa Sporları Kulübü (KODAK) ile Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü (AKADEMİK) sporcuları da katıldılar.

Öncelikle Kocatepe’de bulunan abideye ulaşan doğaseverler burada Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunup, akabinde İstiklal Marşımızı söylediler. Burada katılımcılara Çanakkale Zaferi’nin tarihçesi ile ilgili bilgilendirme AFDOS Sporcusu ve Eğitimci Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı. Kocatepe’den yürüyüşe başlayan doğaseverler Büyük Taarruz rotasından ilerleyerek Tınaztepe’ye sorunsuz bir şekilde ulaştılar.

Faaliyetin liderliğini AFDOS Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çevik yaptığı belirtildi.

Çanakkale Zaferi’nin 101.yıldönümünde 101 sporcu ile anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirdiklerini kaydeden AFDOS Kulüp Başkanı Mehmet Bilgiçer etkinliğe katılan tüm sporculara teşekkür etti. Bilgiçer tüm şehitlerimize de rahmet dilediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.