Diriliş’te oynama hayali gerçek oldu

Yaşam 21.03.2017 - 15:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Diriliş’te oynama hayali gerçek oldu

Diriliş’te oynama hayali gerçek oldu
TRT’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi başladığından bu yana bu dizide oynamak istediğini dile getiren Yücel Turan’ın hayali gerçek oldu. Küçüklüğünden bu yana ata binen, ok ve kılıca ilgi duyan Turan, Diriliş Ertuğrul dizisinde Salur Bey'i canlandırdı. "Osmanlı'yı çok seviyorum" Oyuncu arkadaşının vasıtasıyla sete davet edilen Turan, iki gün süren çekimlerde sete çabuk ısındığını ancak iyi bir binici olduğu için attan düşme sahnesinde zorlandığını ve sahnenin 12 kez çekildiğini anlattı. İHA muhabirine konuşan Turan, "Osmanlı'yı çok seviyorum. Bu dizi ailecek hayranı olduğumuz bir dizi. Küçük de olsa rol oynamak istedim. Allah'ım nasip etti. 80'inci bölümde arkadaşım çağırdı. Pazar günü bir çekim oldu. Salı günü ata binme ve şehit olduğum sahne çekildi. Salur Bey’i canlandırdım. Sette çalışan herkesle çalıştım. Hepsi mütevazi insanlar. Severek bu işi yapıyorlar. Osmanlı'yı anlattıkları için kendilerine teşekkür ettik. İnşallah bu dizilerin devamı gelir" dedi. "Salur Bey'i canlandırmak güzeldi" Çevresinden çok olumlu tepkiler aldığını kaydeden Turan, "Ben daha dizi setine gitmeden arkadaşım haber vermiş. Arayan arayana. Güzel tepkiler aldım. Bizim Yalvaç’ın Salur Mahallesi var. Salur Beyi canlandırmak ayrı bir güzellik oldu benim için. Memnun kaldım" ifadelerini kaydetti. Ata biniyor, kılıç kuşanıyor Ata binerek gezdiğini, özel günlerde kendisi ve çocuklarının Osmanlı kıyafetleri giydiğini kaydeden Turan, "Mehter Takımı’nda görev yapıyorum. Osmanlı'yı yaşamayı seviyorum. Bu dizide küçük de olsa rol almak benim için büyük mutluluk. Attan düşme sahnesini 12 kez çektik. Attan hiç düşmemiştim ama sahne gereği attan orada düştük. Sürekli çektik. Hiç heyecan yoktu. Öyle doğaldı ki sanki 10 yıllık oyuncu gibi oynadım. Zaten kendimi o kadar adapte etmişim ki hiç heyecan duymadım. Osmanlı'yı anlatan tüm dizilerde yine rol almak istiyorum. Bunun karşılığında hiçbir maddi beklentim yok" şeklinde konuştu.
Diriliş’te oynama hayali gerçek oldu

TRT’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi başladığından bu yana bu dizide oynamak istediğini dile getiren Yücel Turan’ın hayali gerçek oldu. Küçüklüğünden bu yana ata binen, ok ve kılıca ilgi duyan Turan, Diriliş Ertuğrul dizisinde Salur Bey'i canlandırdı.

"Osmanlı'yı çok seviyorum"
Oyuncu arkadaşının vasıtasıyla sete davet edilen Turan, iki gün süren çekimlerde sete çabuk ısındığını ancak iyi bir binici olduğu için attan düşme sahnesinde zorlandığını ve sahnenin 12 kez çekildiğini anlattı. İHA muhabirine konuşan Turan, "Osmanlı'yı çok seviyorum. Bu dizi ailecek hayranı olduğumuz bir dizi. Küçük de olsa rol oynamak istedim. Allah'ım nasip etti. 80'inci bölümde arkadaşım çağırdı. Pazar günü bir çekim oldu. Salı günü ata binme ve şehit olduğum sahne çekildi. Salur Bey’i canlandırdım. Sette çalışan herkesle çalıştım. Hepsi mütevazi insanlar. Severek bu işi yapıyorlar. Osmanlı'yı anlattıkları için kendilerine teşekkür ettik. İnşallah bu dizilerin devamı gelir" dedi.

"Salur Bey'i canlandırmak güzeldi"
Çevresinden çok olumlu tepkiler aldığını kaydeden Turan, "Ben daha dizi setine gitmeden arkadaşım haber vermiş. Arayan arayana. Güzel tepkiler aldım. Bizim Yalvaç’ın Salur Mahallesi var. Salur Beyi canlandırmak ayrı bir güzellik oldu benim için. Memnun kaldım" ifadelerini kaydetti.

Ata biniyor, kılıç kuşanıyor
Ata binerek gezdiğini, özel günlerde kendisi ve çocuklarının Osmanlı kıyafetleri giydiğini kaydeden Turan, "Mehter Takımı’nda görev yapıyorum. Osmanlı'yı yaşamayı seviyorum. Bu dizide küçük de olsa rol almak benim için büyük mutluluk. Attan düşme sahnesini 12 kez çektik. Attan hiç düşmemiştim ama sahne gereği attan orada düştük. Sürekli çektik. Hiç heyecan yoktu. Öyle doğaldı ki sanki 10 yıllık oyuncu gibi oynadım. Zaten kendimi o kadar adapte etmişim ki hiç heyecan duymadım. Osmanlı'yı anlatan tüm dizilerde yine rol almak istiyorum. Bunun karşılığında hiçbir maddi beklentim yok" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.