Dinar Belediyesi için pul yapıldı

Kültür 03.05.2017 - 10:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dinar Belediyesi için pul yapıldı

Dinar Belediyesi için pul yapıldı...
PTT Başmüdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Dinar Belediyesi ile Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali logosunun yer aldığı özel posta pulu çalışması Belediye Başkanı Saffet Acar’a teslim edildi. Çalışması bitirilen pullar, Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir ve Dinar PTT Şubesi Müdür Vekili Mustafa Arslan tarafından Başkan Acar’a takdim edildi. Alınan bilgiye göre, üzerinde belediye ve festival logoları bulunan pulların belediye posta gönderilerinde kullanılacağı öğrenildi. Öte yandan, pul görsellerinin belediye tarafından PTT’ye gönderildiği ve çalışmanın bu şekilde başladığı öğrenildi.
Dinar Belediyesi için pul yapıldı...

PTT Başmüdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Dinar Belediyesi ile Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali logosunun yer aldığı özel posta pulu çalışması Belediye Başkanı Saffet Acar’a teslim edildi.

Çalışması bitirilen pullar, Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir ve Dinar PTT Şubesi Müdür Vekili Mustafa Arslan tarafından Başkan Acar’a takdim edildi. Alınan bilgiye göre, üzerinde belediye ve festival logoları bulunan pulların belediye posta gönderilerinde kullanılacağı öğrenildi.

Öte yandan, pul görsellerinin belediye tarafından PTT’ye gönderildiği ve çalışmanın bu şekilde başladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.