DİKKAT METEOROLOJİ UYARDI

Gündem 27.02.2019 - 13:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DİKKAT METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya, Isparta, Burdur için şiddetli fırtına uyarısında bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre: Batı Akdeniz'de rüzgârın bugün (27.02.2019) akşam saatlerinden sonra kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın yarın (perşembe) öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir. Uzmanlar soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, ağaçların devrilmesi, çatıların uçması ve ulaşım sorunlarına karşı vatandaşların dikkatli olması uyarısında bulunuldu.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya, Isparta, Burdur için şiddetli fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre:

Batı Akdeniz'de rüzgârın bugün (27.02.2019) akşam saatlerinden sonra kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın yarın (perşembe) öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir.

Uzmanlar soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, ağaçların devrilmesi, çatıların uçması ve ulaşım sorunlarına karşı vatandaşların dikkatli olması uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.