Dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Yaşam 28.05.2020 - 13:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan uyarıda; Yapılan son değerlendirmelere göre,"Bugün öğleden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Göller Yöresinde başlayacak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların Antalya'nın kuzey ilçeleri (Döşemealtı, Aksu, Kepez, Korkuteli), Burdur il geneli, Isparta'nın Merkez ve batısı (Gönen, Keçiborlu, Atabey, Uluborlu, Senirkent), kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklenmektedir. Meydana gelmesi muhtemel sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." İfadelerine yer verildi.
Dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan uyarıda;

Yapılan son değerlendirmelere göre,"Bugün öğleden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Göller Yöresinde başlayacak sağanak ve

yer yer gök gürültülü sağanak yağışların Antalya'nın kuzey ilçeleri (Döşemealtı, Aksu, Kepez,

Korkuteli), Burdur il geneli, Isparta'nın Merkez ve batısı (Gönen, Keçiborlu, Atabey, Uluborlu,

Senirkent), kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklenmektedir.

Meydana gelmesi muhtemel sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum

oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.