DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

Siyaset 02.04.2014 - 12:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ
Burdur Belediye Başkanlığına seçilen Ali Orkun Ercengiz, mazbatasını aldı.   Yerel seçimde 20 bin 63 oyla CHP'den Burdur Belediye Başkanlığını kazanan Ercengiz, partililer ile İl Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını teslim aldı.   Ercengiz, daha sonra partililerle yürüyerek, Burdur Belediye Başkanlığına gitti. Burada görevi eski Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'dan teslim alan Ercengiz, Akkaya'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.    Ercengiz, bundan sonra Burdur'u sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla hep birlikte yöneteceklerini söyledi.    Akkaya'nın tecrübelerinden her zaman faydalanmak istediğini ifade eden Ercengiz, "Başlatılan projeler yarım kalmayacak. Devlette devamlılık esastır. Sevdamız olan Burdur için ne gerekiyorsa yapacağız. Hiçbir zaman komplekse girmeden başkanımızın tecrübelerinden faydalanacağız" dedi.     "Kimse tarafından yönetilmem, idare edilmem"   Ercengiz, makama oturmak için değil, çalışmak ve koşmak için geldiklerini ifade etti. Burdurlulara çalışmak için söz verdiğini ifade eden Ercengiz, şöyle konuştu:   "Burdur'un tarihini, öğrencisini, pazarını, camisini ne varsa açığa çıkarmak için geldik. Burdur'a umudu geri getirmek zorundayız. Burdur'u ileri bir noktaya getirmeyi planlıyoruz. Ayrıca şimdiden çıkabilecek spekülasyonlara cevap vermek istiyorum; Kimse tarafından yönetilmem, idare edilmem. İyi bir ekip çalışmasıyla ortak akılla Burdur'u yöneteceğiz. İnşallah Burdur'a, vatanımıza milletimize hayırlı olur. Allah utandırmasın."   Sebahattin Akkaya   Akkaya ise bir nöbet değişimi yaşandığını, Burdur'u daha yaşanabilir bir hale getirmenin önemli olduğunu kaydetti. Burdurluların her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getiren Akkaya, şöyle devam etti:   "Yeni başkan bunu başaracaktır. Bizler en güzelini yapmak için 10 sene çalıştık. Şimdi belirli bir noktaya geldik. İnşallah bu hizmetler, projeler devam eder ve kazanan Burdurlu olur. Yeni başkanı tebrik ediyoruz. Tecrübemizden, bilgimizden istifade etmek isterse her zaman her türlü yardıma hazır olduğumu belirtmek istiyorum."    Ercengiz, daha sonra Akkaya'ya çiçek vererek, aracına kadar eşlik etti. Akkaya, makam aracıyla evine bırakıldı.   Daha sonra Belediye Başkanlığı makamına geçen Ercengiz, tebrikleri kabul etti
DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

Burdur Belediye Başkanlığına seçilen Ali Orkun Ercengiz, mazbatasını aldı.

 
Yerel seçimde 20 bin 63 oyla CHP'den Burdur Belediye Başkanlığını kazanan Ercengiz, partililer ile İl Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını teslim aldı.
 
Ercengiz, daha sonra partililerle yürüyerek, Burdur Belediye Başkanlığına gitti. Burada görevi eski Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'dan teslim alan Ercengiz, Akkaya'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 
 
Ercengiz, bundan sonra Burdur'u sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla hep birlikte yöneteceklerini söyledi. 
 
Akkaya'nın tecrübelerinden her zaman faydalanmak istediğini ifade eden Ercengiz, "Başlatılan projeler yarım kalmayacak. Devlette devamlılık esastır. Sevdamız olan Burdur için ne gerekiyorsa yapacağız. Hiçbir zaman komplekse girmeden başkanımızın tecrübelerinden faydalanacağız" dedi. 
 
 "Kimse tarafından yönetilmem, idare edilmem"
 
Ercengiz, makama oturmak için değil, çalışmak ve koşmak için geldiklerini ifade etti. Burdurlulara çalışmak için söz verdiğini ifade eden Ercengiz, şöyle konuştu:
 
"Burdur'un tarihini, öğrencisini, pazarını, camisini ne varsa açığa çıkarmak için geldik. Burdur'a umudu geri getirmek zorundayız. Burdur'u ileri bir noktaya getirmeyi planlıyoruz. Ayrıca şimdiden çıkabilecek spekülasyonlara cevap vermek istiyorum; Kimse tarafından yönetilmem, idare edilmem. İyi bir ekip çalışmasıyla ortak akılla Burdur'u yöneteceğiz. İnşallah Burdur'a, vatanımıza milletimize hayırlı olur. Allah utandırmasın."
 
Sebahattin Akkaya
 
Akkaya ise bir nöbet değişimi yaşandığını, Burdur'u daha yaşanabilir bir hale getirmenin önemli olduğunu kaydetti. Burdurluların her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getiren Akkaya, şöyle devam etti:
 
"Yeni başkan bunu başaracaktır. Bizler en güzelini yapmak için 10 sene çalıştık. Şimdi belirli bir noktaya geldik. İnşallah bu hizmetler, projeler devam eder ve kazanan Burdurlu olur. Yeni başkanı tebrik ediyoruz. Tecrübemizden, bilgimizden istifade etmek isterse her zaman her türlü yardıma hazır olduğumu belirtmek istiyorum." 
 
Ercengiz, daha sonra Akkaya'ya çiçek vererek, aracına kadar eşlik etti. Akkaya, makam aracıyla evine bırakıldı.
 
Daha sonra Belediye Başkanlığı makamına geçen Ercengiz, tebrikleri kabul etti
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.