DERGİ AYRINTI TÜRKİYE AKADEMİK DERGİLER REHBERİNE GİRMEYİ BAŞARDI

Kültür 29.11.2014 - 13:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DERGİ AYRINTI TÜRKİYE AKADEMİK DERGİLER REHBERİNE GİRMEYİ BAŞARDI

DERGİ AYRINTI TÜRKİYE AKADEMİK DERGİLER REHBERİNE GİRMEYİ BAŞARDI
Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi olan Dergi Ayrıntı, 2014 Türkiye Akademik Dergiler Rehberine girmeyi başardı. 20 Nisan 2013’de yayın hayatına başlayan Dergi Ayrıntı, aylık yayınlarıyla akademik dergiler arasındaki yerini aldı.  Aylık makaleler ve sosyoekonomik konuları araştıran Dergi Ayrıntı, her yıl yeniden yayınlanan Akademik Dergiler Fihristinin 2014 yılının bölümüne girdi. Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Antalya’da yayınlanan, Türkiye’deki tüm İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, kütüphaneler ve Üniversitelerin kütüphanelerinde kaynak yayın olarak gösterilen Dergi Ayrıntı, bu yıl hazırlanan Akademik Yayınlar Rehberine girdi. Dergi Ayrıntı’nın, rehberde yer alan diğer akademik dergilere göre daha fazla makale ve akademik yazılar yayınlaması dikkat çekti.  
DERGİ AYRINTI TÜRKİYE AKADEMİK DERGİLER REHBERİNE GİRMEYİ BAŞARDI

Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi olan Dergi Ayrıntı, 2014 Türkiye Akademik Dergiler Rehberine girmeyi başardı.

20 Nisan 2013’de yayın hayatına başlayan Dergi Ayrıntı, aylık yayınlarıyla akademik dergiler arasındaki yerini aldı.  Aylık makaleler ve sosyoekonomik konuları araştıran Dergi Ayrıntı, her yıl yeniden yayınlanan Akademik Dergiler Fihristinin 2014 yılının bölümüne girdi. Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Antalya’da yayınlanan, Türkiye’deki tüm İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, kütüphaneler ve Üniversitelerin kütüphanelerinde kaynak yayın olarak gösterilen Dergi Ayrıntı, bu yıl hazırlanan Akademik Yayınlar Rehberine girdi. Dergi Ayrıntı’nın, rehberde yer alan diğer akademik dergilere göre daha fazla makale ve akademik yazılar yayınlaması dikkat çekti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.