Derbinin galibi Ispartaspor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2019 - 11:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Derbinin galibi Ispartaspor

BAL'daki yerel derbinin galibi Ispartaspor: 0 - 2
  Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Burdur ekiplerinden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’u 0 - 2 mağlup etti.   Bucak İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Balıkesir Bölgesi’nden Talha Öztürk, Kadir Devrim, Beytullah Demirer ve Mutluhan Çakıroğlu isimli hakemler yönetti.   Karşılaşma öncesi her iki kulübün yöneticileri, aradaki komşuluk ve dostluğu temsilen birbirlerine çiçek takdim etse, taraftarlar arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.   Karşılaşmayı Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübü Başkanı Ali Topay, Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan ile her iki takımın çok sayıda taraftarı izledi. Isparta 32 Spor'un galibiyet gollerini 74.dakikada Volkan Serim ve 86.dakikada İbrahim Zeytin kaydetti. Isparta 32 Spor, deplasmanda elde ettiği galibiyetle 3 puanın sahibi olurken, puanını ise 14'e yükseltti. Pembe – Yeşilli ekip, bu sonuçla birlikte göreve başlayan yeni Teknik Direktör Hasan Şengün ile şampiyonluk yolunda ikide 2 yapmış oldu.
BAL'daki yerel derbinin galibi Ispartaspor: 0 - 2


 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Burdur ekiplerinden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’u 0 - 2 mağlup etti.
 

Bucak İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Balıkesir Bölgesi’nden Talha Öztürk, Kadir Devrim, Beytullah Demirer ve Mutluhan Çakıroğlu isimli hakemler yönetti.
 

Karşılaşma öncesi her iki kulübün yöneticileri, aradaki komşuluk ve dostluğu temsilen birbirlerine çiçek takdim etse, taraftarlar arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.
 

Karşılaşmayı Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübü Başkanı Ali Topay, Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan ile her iki takımın çok sayıda taraftarı izledi.
Isparta 32 Spor'un galibiyet gollerini 74.dakikada Volkan Serim ve 86.dakikada İbrahim Zeytin kaydetti.
Isparta 32 Spor, deplasmanda elde ettiği galibiyetle 3 puanın sahibi olurken, puanını ise 14'e yükseltti. Pembe – Yeşilli ekip, bu sonuçla birlikte göreve başlayan yeni Teknik Direktör Hasan Şengün ile şampiyonluk yolunda ikide 2 yapmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.