Denizli’de başlayan yangın Salda’ya kadar geldi

Asayiş 04.09.2020 - 10:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Denizli’de başlayan yangın Salda’ya kadar geldi

Denizli’de başlayan yangın Salda’ya kadar geldi
Denizli Çardak ilçesinin Hayriye Mahallesi'nde çıkan yangın ilerleyerek aşarak Burdur'un Yeşilova ilçesine de sıçradı. Helikopterle müdahale havanın kararması nedeniyle durdurulurken sabahın erken saatlerinde çalışmalar tekrar başladı. İş makineleriyle yollar açılarak yangın çevrelenerek kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bölge halkından bazılarının traktörü alevler içinde kalarak yandı. Öte yandan, yangınının kontrol altına alınması için Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin karşı ateş yaktığı öğrenildi.   AFAD VE KIZILAY HAZIRDA Yangının yerleşim yerine yakın olması nedeniyle AFAD ve Kızılay ekipleri bölgeye sevk edildi. AFAD ve jandarma ekipleri rüzgârın yön değiştirip, Hayriye Mahallesine tehdit etmesi ihtimali üzerine hazır bekliyor. Alevlerin yaklaşmasıyla yangına yakın olan 5 ev boşaltıldı. Kızılay da bölgede çalışan kişilere yemek ve içecek dağıtıyor.
Denizli’de başlayan yangın Salda’ya kadar geldi

Denizli Çardak ilçesinin Hayriye Mahallesi'nde çıkan yangın ilerleyerek aşarak Burdur'un Yeşilova ilçesine de sıçradı. Helikopterle müdahale havanın kararması nedeniyle durdurulurken sabahın erken saatlerinde çalışmalar tekrar başladı. İş makineleriyle yollar açılarak yangın çevrelenerek kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bölge halkından bazılarının traktörü alevler içinde kalarak yandı. Öte yandan, yangınının kontrol altına alınması için Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin karşı ateş yaktığı öğrenildi.

 

AFAD VE KIZILAY HAZIRDA

Yangının yerleşim yerine yakın olması nedeniyle AFAD ve Kızılay ekipleri bölgeye sevk edildi. AFAD ve jandarma ekipleri rüzgârın yön değiştirip, Hayriye Mahallesine tehdit etmesi ihtimali üzerine hazır bekliyor. Alevlerin yaklaşmasıyla yangına yakın olan 5 ev boşaltıldı. Kızılay da bölgede çalışan kişilere yemek ve içecek dağıtıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.