DENİZLİ’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 13:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DENİZLİ’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 15 kilo 480 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 15 kilo 480 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Denizli-Ankara Karayolu’nda uyuşturucu madde nakli yapılacağı yönündeki bilgilerin ardından, bu yolda uygulama yaptı. Denizli-Ankara karayolunda yapılan uygulama sırasında, bir araçta arama yapan ekipler, aracın bagajında 3 karton içinde 15 kilo 480 gram esrar maddesi ele geçirdi. Araçta yakalanan R.T., A.G., C.C. ve D.T. gözaltına alınırken, 4 şüpheli daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
DENİZLİ (İHA) - Denizli’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 15 kilo 480 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 15 kilo 480 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Denizli-Ankara Karayolu’nda uyuşturucu madde nakli yapılacağı yönündeki bilgilerin ardından, bu yolda uygulama yaptı. Denizli-Ankara karayolunda yapılan uygulama sırasında, bir araçta arama yapan ekipler, aracın bagajında 3 karton içinde 15 kilo 480 gram esrar maddesi ele geçirdi. Araçta yakalanan R.T., A.G., C.C. ve D.T. gözaltına alınırken, 4 şüpheli daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.