DENİZ KURT’TAN İDDİALARA YANIT

Siyaset 28.03.2019 - 12:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DENİZ KURT’TAN İDDİALARA YANIT

Cumhur İttifakı Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kendisi hakkında yapılan iddialara yanıt verdi.
Yaptığı basın açıklamasında temiz bir siyaset anlayışıyla bağdaşmayan broşürlerin dağıtıldığını belirten Deniz Kurt: “Bu broşürleri dağıtanları şiddetle kınıyorum. Aday gösterildiğim günden itibaren Burdur’un sorunlarını çözmeye odaklanan biri olarak tek hedefim vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmaya yönelik proje ve hizmetler geliştirmekti. Kampanyamın en başından bu yana hangi siyasi görüşten hangi yaşam tarzından olursa olsun Burdur’da yaşayan herkesi kucaklamaya gayret gösterdim. Gönül belediyeciliği diye yola çıkmışken aksini düşünmek nasıl mümkün olabilirdi ki. Sonu gelmeyen kısır polemiklerden özellikle sakındım. Gittiğim her yerde vatandaşlarımızın sıcak bakışlarıyla, içten kucaklamalarıyla ve muhabbet dolu sözleriyle bu yaklaşımımın karşılığını fazlasıyla aldım, almaya devam ediyorum.   Bugün koltuklarını kaybedeceklerini anlayanlar ahlak dışı yollara başvurarak buna engel olacaklarını zannetmektedirler. Oysa şunu bilmeleri gerek ki kazanmak kadar kaybetmenin de bir onuru vardır. Kimse oturduğu koltukta kalmamıştır. Önemli olan oturulan koltukta yapılan hizmetlerdir. Bu çerçevede her daim Burdurlu vatandaşların sorunlarını çözmek daha yüksek bir hayat seviyesine ulaşmalarını sağlamak ve gönül belediyeciliğiyle çalışmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.   Kurt kendine yapılan asılsız iddia ile ilgili hukuksal yollara başvurduğunu bildirerek “Biz 60 yıldır ticaretle uğraşan bir aileyiz. 3 kuşaktır Burdur’da çalışıyor ve Burdur’da harcıyoruz. Mezarlığın yanındaki istasyonumuz ilk aldığımız dönemde 16 000 metrekareydi. Zaman içinde yollara terk oldu en son zamanda LPG ruhsatı alabilmek için 3 000 metrekare arsamızı bedelsiz belediyeye verdik. Biz bu kadar çok fedakârlık yapmışken şimdi böyle ithamlarla bizi suçlamaları bizleri üzmüştür.Tugayın oradaki istasyonun yeşil alan olarak olduğu ve burada haksız kazanç elde ettiğimizle ilgili iddia asılsızdır. Çünkü biz bu istasyonu kemerli bir vatandaştan aldık ve alındığında akaryakıt istasyonu idi. İstasyon 10 yıl sonra yeşil alana çevrildi. Bugüne kadar istasyonun kamulaşmasıyla ilgili yazı elimize gelmedi.” Şeklinde konuştu.  Alkollü kafe işlettiğine dair bilginin yanlış olduğunu ve bu işletmede bugüne kadar hiçbir ortaklığının bulunmadığını belgelerle belirtti.  
Cumhur İttifakı Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kendisi hakkında yapılan iddialara yanıt verdi.

Yaptığı basın açıklamasında temiz bir siyaset anlayışıyla bağdaşmayan broşürlerin dağıtıldığını belirten Deniz Kurt: “Bu broşürleri dağıtanları şiddetle kınıyorum. Aday gösterildiğim günden itibaren Burdur’un sorunlarını çözmeye odaklanan biri olarak tek hedefim vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmaya yönelik proje ve hizmetler geliştirmekti. Kampanyamın en başından bu yana hangi siyasi görüşten hangi yaşam tarzından olursa olsun Burdur’da yaşayan herkesi kucaklamaya gayret gösterdim. Gönül belediyeciliği diye yola çıkmışken aksini düşünmek nasıl mümkün olabilirdi ki. Sonu gelmeyen kısır polemiklerden özellikle sakındım. Gittiğim her yerde vatandaşlarımızın sıcak bakışlarıyla, içten kucaklamalarıyla ve muhabbet dolu sözleriyle bu yaklaşımımın karşılığını fazlasıyla aldım, almaya devam ediyorum.

 

Bugün koltuklarını kaybedeceklerini anlayanlar ahlak dışı yollara başvurarak buna engel olacaklarını zannetmektedirler. Oysa şunu bilmeleri gerek ki kazanmak kadar kaybetmenin de bir onuru vardır. Kimse oturduğu koltukta kalmamıştır. Önemli olan oturulan koltukta yapılan hizmetlerdir. Bu çerçevede her daim Burdurlu vatandaşların sorunlarını çözmek daha yüksek bir hayat seviyesine ulaşmalarını sağlamak ve gönül belediyeciliğiyle çalışmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

 

Kurt kendine yapılan asılsız iddia ile ilgili hukuksal yollara başvurduğunu bildirerek “Biz 60 yıldır ticaretle uğraşan bir aileyiz. 3 kuşaktır Burdur’da çalışıyor ve Burdur’da harcıyoruz. Mezarlığın yanındaki istasyonumuz ilk aldığımız dönemde 16 000 metrekareydi. Zaman içinde yollara terk oldu en son zamanda LPG ruhsatı alabilmek için 3 000 metrekare arsamızı bedelsiz belediyeye verdik. Biz bu kadar çok fedakârlık yapmışken şimdi böyle ithamlarla bizi suçlamaları bizleri üzmüştür.Tugayın oradaki istasyonun yeşil alan olarak olduğu ve burada haksız kazanç elde ettiğimizle ilgili iddia asılsızdır. Çünkü biz bu istasyonu kemerli bir vatandaştan aldık ve alındığında akaryakıt istasyonu idi. İstasyon 10 yıl sonra yeşil alana çevrildi. Bugüne kadar istasyonun kamulaşmasıyla ilgili yazı elimize gelmedi.” Şeklinde konuştu.

 Alkollü kafe işlettiğine dair bilginin yanlış olduğunu ve bu işletmede bugüne kadar hiçbir ortaklığının bulunmadığını belgelerle belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.