Demre'de 19 kaçak göçmen ile 4 organizatör yakalandı

Asayiş 29.01.2017 - 15:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Demre'de 19 kaçak göçmen ile 4 organizatör yakalandı

Antalya'nın Demre ilçesinde yasa dışı yollarla yurt dışına gitmek isteyen 19 kaçak göçmen ile 4 organizatör yakalandı.
Antalya'nın Demre ilçesinde yasa dışı yollarla yurt dışına gitmek isteyen 19 kaçak göçmen ile 4 organizatör yakalandı.  Edinilen bilgiye göre, Antalya'dan Kaş'a gitmekte olan bir otobüsten şüphelenen Demre Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gürses Mahallesi'nde otobüsü durdurdu. Yapılan aramalarda 8’i çocuk, 2’si kadın 15 Suriyeli, 3 Pakistanlı, bir Sri Lankalı olmak üzere toplam 19 göçmen ile bu kişileri yasa dışı yollarla yurt dışına götürmeye çalışan 4 organizatör yakalandı. Otobüste ve üstlerinde can yelekleri de bulunan göçmenler ile 4 organizatör, gözaltına alınarak Demre Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. 15 Suriyeli göçmenin kimlik kontrollerinin adından Antalya'ya, oradan da toplama merkezlerinden birine gönderileceği belirtildi. Diğer yabancı uyruklu 4 kaçak göçmenin ise sınır dışı edilmek üzere Antalya'ya gönderildiği öğrenildi. Organizatörlerden A.G. (41), A.I. (41), A.K. (45) ve 16 yaşındaki M.I. de işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Antalya'nın Demre ilçesinde yasa dışı yollarla yurt dışına gitmek isteyen 19 kaçak göçmen ile 4 organizatör yakalandı.

Antalya'nın Demre ilçesinde yasa dışı yollarla yurt dışına gitmek isteyen 19 kaçak göçmen ile 4 organizatör yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, Antalya'dan Kaş'a gitmekte olan bir otobüsten şüphelenen Demre Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gürses Mahallesi'nde otobüsü durdurdu. Yapılan aramalarda 8’i çocuk, 2’si kadın 15 Suriyeli, 3 Pakistanlı, bir Sri Lankalı olmak üzere toplam 19 göçmen ile bu kişileri yasa dışı yollarla yurt dışına götürmeye çalışan 4 organizatör yakalandı. Otobüste ve üstlerinde can yelekleri de bulunan göçmenler ile 4 organizatör, gözaltına alınarak Demre Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. 15 Suriyeli göçmenin kimlik kontrollerinin adından Antalya'ya, oradan da toplama merkezlerinden birine gönderileceği belirtildi. Diğer yabancı uyruklu 4 kaçak göçmenin ise sınır dışı edilmek üzere Antalya'ya gönderildiği öğrenildi.
Organizatörlerden A.G. (41), A.I. (41), A.K. (45) ve 16 yaşındaki M.I. de işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.