Damada takı olarak altın değil para değil tohum

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2019 - 08:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Damada takı olarak altın değil para değil tohum

Gelinle damada para değil 3 bin TL değerinde tohum paketi taktı.
 Antalya'da domates tohum distribütorü Yakup Karaöz, arkadaşı Muammer Evren’in düğününde damada takı yerine 3 bin TL değerinde domates tohumu taktı.   Baharlık Domates Türkiye Distbirötörü Yakup Karaöz tarafından damat Muammer Evren'e düğünde 3 bin TL değerinde tohum takı olarak hediye edildi. Distbirötör Karaöz, "Yeni bir firmayız. Biliyorsunuz Kumluca Domates üretim merkezlerinden bir bölgedir. Aslında düğünlerde geleneksel olarak para veya altın takılır. Biz de değişiklik olsun diye domates tohumu paketi taktık. Muhammer ile çocukluktan beri arkadaşız. Hem jest olsun hem de değişiklik olsun dedik. Baharlık domates çeşidi olan 3 bin TL değerindeki tohumu takı olarak hediye ettik. Arkadaşımız Muammer ve eşi Hamiyet’e ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi.
Gelinle damada para değil 3 bin TL değerinde tohum paketi taktı.



 Antalya'da domates tohum distribütorü Yakup Karaöz, arkadaşı Muammer Evren’in düğününde damada takı yerine 3 bin TL değerinde domates tohumu taktı.

 

Baharlık Domates Türkiye Distbirötörü Yakup Karaöz tarafından damat Muammer Evren'e düğünde 3 bin TL değerinde tohum takı olarak hediye edildi. Distbirötör Karaöz, "Yeni bir firmayız. Biliyorsunuz Kumluca Domates üretim merkezlerinden bir bölgedir. Aslında düğünlerde geleneksel olarak para veya altın takılır. Biz de değişiklik olsun diye domates tohumu paketi taktık. Muhammer ile çocukluktan beri arkadaşız. Hem jest olsun hem de değişiklik olsun dedik. Baharlık domates çeşidi olan 3 bin TL değerindeki tohumu takı olarak hediye ettik. Arkadaşımız Muammer ve eşi Hamiyet’e ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.