Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Gündem 02.02.2021 - 09:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne başkanlık etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne başkanlık etti. Kabine toplantısının ana gündem maddesi koronavirüsle mücadeleydi. Kabinede lokanta, restoran ve kafelerin durumunun yanı sıra son günlerde gündemde olan gıda fiyatlarındaki artış da ele alındı. Edinilen bilgilere göre kabine toplantısında masada koronavirüs tedbirleri dışında koronavirüse bağlı birçok farklı gündem maddesi de vardı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada, koronavirüs tüm dünyada etkili olduğunu ve en güçlü ekonomilerin bile daraldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel değerlendirme sonrasında kısıtlama mı ? esneme mi ? sorusunu şu şekilde cevapladı; Salgın tedbirlerini yeniden gözden geçirdik. Aşı çalışmaları ve aşı uygulamaları devam ediyor.  Covid-19'un mutasyona uğraması hepimizin işini zorlaştırıyor. Bu yüzden yerli aşı çalışmalarına hız verdik.  Köy okullarında 15 şubattan itibaren yüz yüze eğitim başlıyor. Ancak okulların açıldığı yerlerde vaka artışı yaşanırsa tekrardan yüz yüze eğitime ara verilecektir.  8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel okullardaki eğitimin başlaması için 1 Mart'tan itibaren kademeli başlaması için çalışmalar başlatılacak. Vaka sayılarının azalması ile birlikte esnaflarla ilgili kararlarda verilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne başkanlık etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne başkanlık etti. Kabine toplantısının ana gündem maddesi koronavirüsle mücadeleydi. Kabinede lokanta, restoran ve kafelerin durumunun yanı sıra son günlerde gündemde olan gıda fiyatlarındaki artış da ele alındı.

Edinilen bilgilere göre kabine toplantısında masada koronavirüs tedbirleri dışında koronavirüse bağlı birçok farklı gündem maddesi de vardı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada, koronavirüs tüm dünyada etkili olduğunu ve en güçlü ekonomilerin bile daraldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel değerlendirme sonrasında kısıtlama mı ? esneme mi ? sorusunu şu şekilde cevapladı;

Salgın tedbirlerini yeniden gözden geçirdik. Aşı çalışmaları ve aşı uygulamaları devam ediyor. 

Covid-19'un mutasyona uğraması hepimizin işini zorlaştırıyor. Bu yüzden yerli aşı çalışmalarına hız verdik. 

Köy okullarında 15 şubattan itibaren yüz yüze eğitim başlıyor. Ancak okulların açıldığı yerlerde vaka artışı yaşanırsa tekrardan yüz yüze eğitime ara verilecektir. 

8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel okullardaki eğitimin başlaması için 1 Mart'tan itibaren kademeli başlaması için çalışmalar başlatılacak.

Vaka sayılarının azalması ile birlikte esnaflarla ilgili kararlarda verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.