CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN NORMALLEŞME AÇIKLAMASI

Gündem 14.05.2021 - 15:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN NORMALLEŞME AÇIKLAMASI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN NORMALLEŞME AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatıyla video konferans yöntemiyle bayramlaştı.     Erdoğan konuşmasında, koronavirüsle mücadele ve tam kapanma sonrası başlatılacak olan yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu. "Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz." diyen Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: Sağlık hizmetlerindeki başarısını sosyal ve ekonomik desteklerle taçlandıran Türkiye, kendini kriz ikliminin dışında tutabilmiştir.   "ÖNLEMLERİ GEVŞETMEYİ PLANLIYORUZ" Haziran ayıyla birlikte günlük hayatı daha da rahatlatacak şekilde tedbirleri önemli ölçüde gevşetmeyi planlıyoruz Niyetimiz, mayıs ayı sonuna kadar nispeten ihtiyatlı hareket etmeyi sürdürmektir. Aldığımız tedbirleri vatandaşımızın işine, aşına, ekmeğine zarar vermeyecek esneklikte uygulamaya özen gösteriyoruz. Yeni yatırım ve istihdam arayışlarındaki yükseliş başta olmak üzere pek çok gösterge, ülkemizi aydınlık yarınların beklediğine işaret ediyor.  
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN NORMALLEŞME AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatıyla video konferans yöntemiyle bayramlaştı.

 

 

Erdoğan konuşmasında, koronavirüsle mücadele ve tam kapanma sonrası başlatılacak olan yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz." diyen Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

Sağlık hizmetlerindeki başarısını sosyal ve ekonomik desteklerle taçlandıran Türkiye, kendini kriz ikliminin dışında tutabilmiştir.

 

"ÖNLEMLERİ GEVŞETMEYİ PLANLIYORUZ"

Haziran ayıyla birlikte günlük hayatı daha da rahatlatacak şekilde tedbirleri önemli ölçüde gevşetmeyi planlıyoruz

Niyetimiz, mayıs ayı sonuna kadar nispeten ihtiyatlı hareket etmeyi sürdürmektir.

Aldığımız tedbirleri vatandaşımızın işine, aşına, ekmeğine zarar vermeyecek esneklikte uygulamaya özen gösteriyoruz.

Yeni yatırım ve istihdam arayışlarındaki yükseliş başta olmak üzere pek çok gösterge, ülkemizi aydınlık yarınların beklediğine işaret ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.