CUMHUR İTTİFAKI YEMEKTE BULUŞTU

Siyaset 07.03.2019 - 16:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CUMHUR İTTİFAKI YEMEKTE BULUŞTU

Cumhur İttifakı Yemekte Buluştu
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Cumhur İttifakı Burdur Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ana kademe, kadın ve gençlik kollarının katılımıyla Cumhur İttifakı akşam yemeğinde buluştu. Toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaparak “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine büyük destek veren hem meclis aşamasında hem de referandumda MHP’lilerin destekleriyle geçildi böylece çok önemli bir değişikliği gerçekleştirdik. Bu değişiklik ülkemizin önemli tıkalı sorunlarının önünü açacak İnşallah. Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin gayretlerini gıptayla izliyor ve takipçisi oluyoruz. İnşallah Cumhur ittifakıyla yerelde de destan yazacağız ve milletine, Burdur’una; aşkla, sevdayla çalışacak Deniz Kurt Başkanımızı seçeceğiz.” Dedi. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte’nin söz aldığı konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak Cumhur İttifakı Adayı Deniz Kurt’u desteklediklerini belirtti. Cumhur İttifakı Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında “31 Mart günü millet ittifakına tüm cevabı vereceğimize inanıyorum. Adil, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Burdur’u hakkettiği bir yere hep birlikte taşıyacağız” diye belirtti. Yemekte son konuşmayı yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan “Burdur’a destek olmaya çalışıyorum her gittiğim yere de Burdur’u taşıyorum. Çünkü Burdur beni yetiştirdi. Cumhurbaşkanımız için ve Burdur’umuzun daha iyi duruma gelebilmesi için elimizden gönlümüzden ne geliyorsa çalışacağız ve sonuçta alacağız. Cumhurbaşkanımızın Burdur’umuza verdiği müjdeler yerine gelecek İnşallah.” Dedi.    Konuşmalardan sonra ise Cumhur İttifakı Burdur Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı ve program sonlandı.
Cumhur İttifakı Yemekte Buluştu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Cumhur İttifakı Burdur Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ana kademe, kadın ve gençlik kollarının katılımıyla Cumhur İttifakı akşam yemeğinde buluştu.

Toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaparak “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine büyük destek veren hem meclis aşamasında hem de referandumda MHP’lilerin destekleriyle geçildi böylece çok önemli bir değişikliği gerçekleştirdik. Bu değişiklik ülkemizin önemli tıkalı sorunlarının önünü açacak İnşallah. Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin gayretlerini gıptayla izliyor ve takipçisi oluyoruz. İnşallah Cumhur ittifakıyla yerelde de destan yazacağız ve milletine, Burdur’una; aşkla, sevdayla çalışacak Deniz Kurt Başkanımızı seçeceğiz.” Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte’nin söz aldığı konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak Cumhur İttifakı Adayı Deniz Kurt’u desteklediklerini belirtti.

Cumhur İttifakı Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında “31 Mart günü millet ittifakına tüm cevabı vereceğimize inanıyorum. Adil, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Burdur’u hakkettiği bir yere hep birlikte taşıyacağız” diye belirtti.

Yemekte son konuşmayı yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan “Burdur’a destek olmaya çalışıyorum her gittiğim yere de Burdur’u taşıyorum. Çünkü Burdur beni yetiştirdi. Cumhurbaşkanımız için ve Burdur’umuzun daha iyi duruma gelebilmesi için elimizden gönlümüzden ne geliyorsa çalışacağız ve sonuçta alacağız. Cumhurbaşkanımızın Burdur’umuza verdiği müjdeler yerine gelecek İnşallah.” Dedi.

   Konuşmalardan sonra ise Cumhur İttifakı Burdur Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı ve program sonlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.