Cumartesi tüm otobüsler 1 TL olacak

Kültür 13.09.2018 - 12:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cumartesi tüm otobüsler 1 TL olacak

Avrupa Hareketlilik Haftası Başlıyor
Burdur Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor. Hafta boyu sürecek olan etkinliklerde çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümleri konusunda farkındalık oluşturması amaçlanıyor.   “Avrupa Hareketlilik Haftası”, 2002 yılından bu yana Avrupa ve dünya genelinde birçok şehirde kutlanıyor. Burdur Belediyesi önderliğinde yapılacak etkinliklerle, çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümlerine farkındalık oluşturulması amaçlanıyor. 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası'na bu yıl toplamda Avrupa'dan 2242 Türkiye’den 17 Belediye etkinliğe kabul edildi. Etkinlik haftası boyunca katılımcı şehirler, şehir merkezlerinde motorlu taşıt trafiğinin kısıtlanması, toplu ulaşım ve sürdürülebilir hareket alternatiflerinin teşviki ile farkındalık oluşturmayı amaçlayacak. Burdur Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında, 16 Eylül Pazar günü Özgürlük ve Demokrasi Meydanından başlayacak. Etkinlikler saat 16.00’da başlayacak ve Bisiklet Turu ile devam edecek. Toplu ulaşıma teşvik ve farkındalık oluşturmak amacıyla, 22 Eylül Cumartesi günü toplu ulaşım 1 TL olacak. Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle 19 Eylül Çarşamba günü Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, zorunlu olmadığı sürece makam aracı kullanmayarak destek olacak.
Avrupa Hareketlilik Haftası Başlıyor

Burdur Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor. Hafta boyu sürecek olan etkinliklerde çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümleri konusunda farkındalık oluşturması amaçlanıyor.

 

“Avrupa Hareketlilik Haftası”, 2002 yılından bu yana Avrupa ve dünya genelinde birçok şehirde kutlanıyor. Burdur Belediyesi önderliğinde yapılacak etkinliklerle, çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümlerine farkındalık oluşturulması amaçlanıyor. 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası'na bu yıl toplamda Avrupa'dan 2242 Türkiye’den 17 Belediye etkinliğe kabul edildi.

Etkinlik haftası boyunca katılımcı şehirler, şehir merkezlerinde motorlu taşıt trafiğinin kısıtlanması, toplu ulaşım ve sürdürülebilir hareket alternatiflerinin teşviki ile farkındalık oluşturmayı amaçlayacak.

Burdur Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında, 16 Eylül Pazar günü Özgürlük ve Demokrasi Meydanından başlayacak.

Etkinlikler saat 16.00’da başlayacak ve Bisiklet Turu ile devam edecek. Toplu ulaşıma teşvik ve farkındalık oluşturmak amacıyla, 22 Eylül Cumartesi günü toplu ulaşım 1 TL olacak.

Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle 19 Eylül Çarşamba günü Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, zorunlu olmadığı sürece makam aracı kullanmayarak destek olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.