Çöp dökenlere foto-kapan takibi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2019 - 12:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çöp dökenlere foto-kapan takibi

Mesire alanına oteller tarafından dökülen moloz ve çöplerle başa çıkamayan yetkililer bölgeyi foto-kapanlarla denetleme kararı aldı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde mesire alanına oteller tarafından dökülen moloz ve çöplerle başa çıkamayan yetkililer bölgeyi foto-kapanlarla denetleme kararı aldı. Önceki gün çöplüğe dönmüş haliyle görüntülenen mesire alanında çöpler temizlenirken bölgeyi kirleten çevre düşmanlarının tespiti için foto-kapan kurulması kararlaştırıldı. Sarılar Mahallesi Kır mevki'indeki mesire alanına kış döneminde tadilata giren turistik tesislerin çöp ve moloz dökerek yaptığı çevre katliamı Manavgat Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, dökülen çöpleri kaldırıp gömerek bölgeyi temizlerken, bölgeye çöp dökenlerin tespiti için yeni tedbirler alıyor.   Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü, Kır mevki'inde çöp dökülmesinin önüne geçilmesi amacıyla çöp dökülen alanları görecek yerlere foto-kapan kurmaya hazırlanıyor. Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, çöp döken kişi ve araçların belirlenerek gerekli cezayı almaları amacıyla hazırlanan foto-kapanların en kısa sürede faaliyete geçirileceğini açıkladı.  
Mesire alanına oteller tarafından dökülen moloz ve çöplerle başa çıkamayan yetkililer bölgeyi foto-kapanlarla denetleme kararı aldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde mesire alanına oteller tarafından dökülen moloz ve çöplerle başa çıkamayan yetkililer bölgeyi foto-kapanlarla denetleme kararı aldı. Önceki gün çöplüğe dönmüş haliyle görüntülenen mesire alanında çöpler temizlenirken bölgeyi kirleten çevre düşmanlarının tespiti için foto-kapan kurulması kararlaştırıldı.

Sarılar Mahallesi Kır mevki'indeki mesire alanına kış döneminde tadilata giren turistik tesislerin çöp ve moloz dökerek yaptığı çevre katliamı Manavgat Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, dökülen çöpleri kaldırıp gömerek bölgeyi temizlerken, bölgeye çöp dökenlerin tespiti için yeni tedbirler alıyor.

 

Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü, Kır mevki'inde çöp dökülmesinin önüne geçilmesi amacıyla çöp dökülen alanları görecek yerlere foto-kapan kurmaya hazırlanıyor. Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, çöp döken kişi ve araçların belirlenerek gerekli cezayı almaları amacıyla hazırlanan foto-kapanların en kısa sürede faaliyete geçirileceğini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.