Çocuğun üzerine televizyon düştü

Yaşam 20.01.2017 - 08:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çocuğun üzerine televizyon düştü

Üzerine televizyon düşen çocuk yaralandı
  Afyonkarahisar’da üzerine televizyon düşen 7 yaşındaki bir çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay, Kanlıca Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, 7 yaşındaki F.R.E, evinde oyun oynarken henüz belirlenmeyen bir nedenden ötürü üzerine tüplü televizyon düştü. Ailesinin müdahalesi ile televizyonun altından çıkarılan çocuk, olay yerine gelen ambulansla Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesine kaldırıldı. Elmacık kemiğinde kırık olduğu belirlenen 7 yaşındaki çocuğun tedavisinin devam ettiği bildirildi. UZMANLAR UYARDI Uzmanlar; evlerinde küçük çocuk bulunan anne ve babaları uyararak, bu konuya dikkat edilmesi gerektiğini, çocukların oyun oynarken gözlenmesi ve olası herhangi bir nesnenin düşmesine karşı dikkatli olunmasının önemini vurguladı. 
Üzerine televizyon düşen çocuk yaralandı

 

Afyonkarahisar’da üzerine televizyon düşen 7 yaşındaki bir çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Kanlıca Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, 7 yaşındaki F.R.E, evinde oyun oynarken henüz belirlenmeyen bir nedenden ötürü üzerine tüplü televizyon düştü. Ailesinin müdahalesi ile televizyonun altından çıkarılan çocuk, olay yerine gelen ambulansla Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesine kaldırıldı. Elmacık kemiğinde kırık olduğu belirlenen 7 yaşındaki çocuğun tedavisinin devam ettiği bildirildi.

UZMANLAR UYARDI

Uzmanlar; evlerinde küçük çocuk bulunan anne ve babaları uyararak, bu konuya dikkat edilmesi gerektiğini, çocukların oyun oynarken gözlenmesi ve olası herhangi bir nesnenin düşmesine karşı dikkatli olunmasının önemini vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.