ÇİNLİ TUR OPERATÖRLERİ MANAVGAT’I GEZDİ

Turizm 21.06.2015 - 16:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÇİNLİ TUR OPERATÖRLERİ MANAVGAT’I GEZDİ

ÇİNLİ TUR OPERATÖRLERİ MANAVGAT’I GEZDİ
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliğiyle turizm pazarının çeşitlendirilerek Çinli turistleri bölgeye çekmek ve Çin’den Antalya’ya direk uçak seferleri başlatılması amacıyla gerçekleştirilen çalışma kapsamında 13 kişilik heyet Manavgat’ta ağırlandı. Heyette birde hava yolu yetkilisi yer aldı. Side’de tarihi ve turistik yerleri gezen heyet daha sonra ilçenin doğal güzelliklerini inceleme fırsatı bularak Manavgat şelalesini ziyaret etti, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyetin ilçedeki gezisine MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akın ve BAKA’dan Uzman Sadettin Dikmen eşlik etti. MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, Çinli heyetle bir süre sohbet ederek Manavgat’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Manavgat ve ilçe turizmi ile ilgili bilgi veren Güneş, yılda Antalya’ya gelen 11,1 milyon turistin 3’te birini Manavgat’ta ağırladıklarını söyledi. İlçede çok sayıda yıldızlı otel bulunduğuna dikkat çeken Güneş, yaklaşık 200 bin civarında turizm belgeli yatak sayısı olduğunu belirtti. Ülkede turizme ilk başlayan yerlerden birinin Manavgat Side bölgesi olduğunun altını çizen Güneş, bölgede turizmin hızla geliştiğini belirtti. İlçenin önemli kaynağının turizm olduğunu anlatan Güneş, tarım ve ticaretinde önemli gelir kaynaklarından biri olduğunu kaydetti. Konuşmanın ardından Çinli heyete MATSO tarafından hazırlanan ve Manavgat ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim edildi.
ÇİNLİ TUR OPERATÖRLERİ MANAVGAT’I GEZDİ

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliğiyle turizm pazarının çeşitlendirilerek Çinli turistleri bölgeye çekmek ve Çin’den Antalya’ya direk uçak seferleri başlatılması amacıyla gerçekleştirilen çalışma kapsamında 13 kişilik heyet Manavgat’ta ağırlandı. Heyette birde hava yolu yetkilisi yer aldı. Side’de tarihi ve turistik yerleri gezen heyet daha sonra ilçenin doğal güzelliklerini inceleme fırsatı bularak Manavgat şelalesini ziyaret etti, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyetin ilçedeki gezisine MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akın ve BAKA’dan Uzman Sadettin Dikmen eşlik etti.
MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, Çinli heyetle bir süre sohbet ederek Manavgat’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Manavgat ve ilçe turizmi ile ilgili bilgi veren Güneş, yılda Antalya’ya gelen 11,1 milyon turistin 3’te birini Manavgat’ta ağırladıklarını söyledi. İlçede çok sayıda yıldızlı otel bulunduğuna dikkat çeken Güneş, yaklaşık 200 bin civarında turizm belgeli yatak sayısı olduğunu belirtti. Ülkede turizme ilk başlayan yerlerden birinin Manavgat Side bölgesi olduğunun altını çizen Güneş, bölgede turizmin hızla geliştiğini belirtti. İlçenin önemli kaynağının turizm olduğunu anlatan Güneş, tarım ve ticaretinde önemli gelir kaynaklarından biri olduğunu kaydetti.
Konuşmanın ardından Çinli heyete MATSO tarafından hazırlanan ve Manavgat ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.