Çiftlik’te Bu Hafta: ‘Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları’

Kültür 25.01.2017 - 15:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çiftlik’te Bu Hafta: ‘Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları’

Çiftlik’te Bu Hafta ‘Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları’ Konuşulacak
MAKÜ  Veteriner Fakültesi tarafından hazırlanan ve Kanal 15 ekranlarında yayınlanan Çiftlik, 4. bölümü ile ekranlara geliyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. M. NUMAN OĞUZ’un konuk olduğu Çiftlik’te bu hafta “Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıklarının Önemi” konuşulacak. Beslenmenin önemine vurgu yapılan programda konuşan Prof. Dr. Numan OĞUZ, “Hayvancılık işletmelerinin masraflarının 70-80’ini yem masrafı oluşturur.  Kalan masrafların da önemli bir kısmı çeşitli hastalıklara ait sağlık masraflarıdır.  Bu hastalıkların çoğu beslenmeyle ilişkili ve basit tedbirler alındığında önlenebilir hastalıklardır. Bu hastalıklar için tedbir almak tedaviden çok daha ucuz ve zahmetsizdir.’ ifadelerini kullandı ve çiftçilere önemli bilgiler aktardı. Her hafta farklı bir köy, çiftlik ve çiftçiyle karşınızda olan Çiftlik, bu hafta Bucak ilçesinin Karaaliler Köyü’nde seyircisiyle buluşacak. “Çiftlik”, 28.01.2017 Cumartesi günü Saat: 20.00’da 4.bölümü ile Kanal 15 ekranlarında yayınlanacak. Her hafta Cumartesi günü yeni bölümleriyle yayınlanacak “Çiftlik”, Pazartesi: 18.00’da, Salı 08.00’da, Çarşamba 22.00’da tekrar yayını ile ekranlarınızda olacak.
Çiftlik’te Bu Hafta ‘Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları’ Konuşulacak

MAKÜ  Veteriner Fakültesi tarafından hazırlanan ve Kanal 15 ekranlarında yayınlanan Çiftlik, 4. bölümü ile ekranlara geliyor.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. M. NUMAN OĞUZ’un konuk olduğu Çiftlik’te bu hafta “Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıklarının Önemi” konuşulacak.

Beslenmenin önemine vurgu yapılan programda konuşan Prof. Dr. Numan OĞUZ, “Hayvancılık işletmelerinin masraflarının 70-80’ini yem masrafı oluşturur.  Kalan masrafların da önemli bir kısmı çeşitli hastalıklara ait sağlık masraflarıdır.  Bu hastalıkların çoğu beslenmeyle ilişkili ve basit tedbirler alındığında önlenebilir hastalıklardır. Bu hastalıklar için tedbir almak tedaviden çok daha ucuz ve zahmetsizdir.’ ifadelerini kullandı ve çiftçilere önemli bilgiler aktardı.

Her hafta farklı bir köy, çiftlik ve çiftçiyle karşınızda olan Çiftlik, bu hafta Bucak ilçesinin Karaaliler Köyü’nde seyircisiyle buluşacak.

“Çiftlik”, 28.01.2017 Cumartesi günü Saat: 20.00’da 4.bölümü ile Kanal 15 ekranlarında yayınlanacak.

Her hafta Cumartesi günü yeni bölümleriyle yayınlanacak “Çiftlik”, Pazartesi: 18.00’da, Salı 08.00’da, Çarşamba 22.00’da tekrar yayını ile ekranlarınızda olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.