CHP SAHALARI BOŞ BIRAKMIYOR

07.01.2019 - 09:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP SAHALARI BOŞ BIRAKMIYOR

CHP SAHALARI BOŞ BIRAKMIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve CHP örgütü 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için sahaları boş bırakmıyor.   5 Ocak 2019 tarihinde CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut , CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Oğuzkan ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.Esnaf ziyaretlerine destek anlamında Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve İl genel Meclisi Aday Adaylarından kalabalık bir grup destek verdi.  Şehit Kalmaz Caddesi ve Kışla Caddesinde bulunan iş yerlerini ziyaret eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut esnaf ve vatandaşla sohbet etti. 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren marketlerde 25 Kuruşluk bir bedelle satılmaya başlanan alışveriş poşetlerine alternatif olarak Burdur Belediyesinin temin etmiş olduğu uzun bir kullanım ömrü olan ve doğaya zarar vermeyen alış veriş torbalarını ziyaret ettikleri marketlerde dağıtan Başkan Ercengiz ve CHP İl Başkanı Akbulut vatandaşın uygulamadan dolayı şikâyetlerini de dinledi.   Şehit Kalmaz Caddesi ve Kışla Caddesi üzerindeki işletmeleri ziyaretlerinden sonra programı takip eden basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı İzzet Akbulut “Bugün yaptığımız ziyaretler esnasında bir kez daha gördük ki Türkiye ekonomisi büyük bir çıkmazın içine sürüklenmiş. AKP boşalan kasayı doldurmanın son yolu olarak vatandaşın alışveriş sırasında kullandığı poşetlerden toplanacak paralara gözünü dikmiş duruma gelmiş. AKP’nin ekonomik politikalardaki yanlış tutumu ve ben yaptım oldu eylemleri tüm esnafı neredeyse kepenk kapatma durumuna getirmiş. Esnaf kredi faizlerinin artışından, işlerin düşüklüğünden, enflasyondan dolayı iş yapamadıklarını bizlere söylüyor. Programı takip eden gazeteci arkadaşlar olarak sizlerde söylenenleri bizzat duydunuz. Daha önce AKP’ye oy verdiklerini söyleyen esnafımız bile artık bu gidişe, bu düzene bir dur denilmesi gerektiğini ifade ediyorlar. Bizler de kendilerine ve bugüne kadar AKP’ye oy vermiş vatandaşımıza buradan sizin aracılılığınızla seslenmek istiyoruz. Ülke ekonomisindeki bu kötü gidişe dur demenin birinci ayağı yerel seçimlerdir’ diyen İl Başkanı Akbulut “CHP olarak nerede dertli bir esnafımız, nerede ihtiyaç sahibi bir kardeşimiz varsa bundan sonrada bizler yanlarında olmaya sorunlarına lokal çözümler bulmaya devam edeceğiz ”ifadelerine yer verdi.
CHP SAHALARI BOŞ BIRAKMIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve CHP örgütü 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için sahaları boş bırakmıyor.

  5 Ocak 2019 tarihinde CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut , CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Oğuzkan ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.Esnaf ziyaretlerine destek anlamında Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve İl genel Meclisi Aday Adaylarından kalabalık bir grup destek verdi.

 Şehit Kalmaz Caddesi ve Kışla Caddesinde bulunan iş yerlerini ziyaret eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

1 Ocak 2019 tarihinden itibaren marketlerde 25 Kuruşluk bir bedelle satılmaya başlanan alışveriş poşetlerine alternatif olarak Burdur Belediyesinin temin etmiş olduğu uzun bir kullanım ömrü olan ve doğaya zarar vermeyen alış veriş torbalarını ziyaret ettikleri marketlerde dağıtan Başkan Ercengiz ve CHP İl Başkanı Akbulut vatandaşın uygulamadan dolayı şikâyetlerini de dinledi.

  Şehit Kalmaz Caddesi ve Kışla Caddesi üzerindeki işletmeleri ziyaretlerinden sonra programı takip eden basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı İzzet Akbulut “Bugün yaptığımız ziyaretler esnasında bir kez daha gördük ki Türkiye ekonomisi büyük bir çıkmazın içine sürüklenmiş. AKP boşalan kasayı doldurmanın son yolu olarak vatandaşın alışveriş sırasında kullandığı poşetlerden toplanacak paralara gözünü dikmiş duruma gelmiş. AKP’nin ekonomik politikalardaki yanlış tutumu ve ben yaptım oldu eylemleri tüm esnafı neredeyse kepenk kapatma durumuna getirmiş. Esnaf kredi faizlerinin artışından, işlerin düşüklüğünden, enflasyondan dolayı iş yapamadıklarını bizlere söylüyor. Programı takip eden gazeteci arkadaşlar olarak sizlerde söylenenleri bizzat duydunuz. Daha önce AKP’ye oy verdiklerini söyleyen esnafımız bile artık bu gidişe, bu düzene bir dur denilmesi gerektiğini ifade ediyorlar. Bizler de kendilerine ve bugüne kadar AKP’ye oy vermiş vatandaşımıza buradan sizin aracılılığınızla seslenmek istiyoruz. Ülke ekonomisindeki bu kötü gidişe dur demenin birinci ayağı yerel seçimlerdir’ diyen İl Başkanı Akbulut “CHP olarak nerede dertli bir esnafımız, nerede ihtiyaç sahibi bir kardeşimiz varsa bundan sonrada bizler yanlarında olmaya sorunlarına lokal çözümler bulmaya devam edeceğiz ”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.