CHP’li Belediyeden MHP’li Belediyeye 2 Milyonluk Hibe

Gündem 02.10.2019 - 15:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP’li Belediyeden MHP’li Belediyeye 2 Milyonluk Hibe

Burdur Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısında MHP’li Tefenni Belediyesine 2 Milyon ₺ değerindeki Sıcak Asfalt Plentini hibe etti.
Burdur Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısında MHP’li Tefenni Belediyesine 2 Milyon ₺ değerindeki Sıcak Asfalt Plentini hibe etti.   Burdur Belediyesi elinde bulunan 2 milyon ₺ değerindeki ihtiyaç fazlası asfalt plentini MHP’li Tefenni Belediyesine hediye etti. Ekim ayında gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında 4. Gündem maddesinde Burdur belediyesinin elinde bulunan ihtiyaç fazlası sıcak asfalt plentinin Tefenni Belediyesine verilmesine ilişkin karar oy birliği ile kabul edildi. AK Parti grubunun bir gün önce paylaştığı gündem maddesine ilişkin, belediyeler birliği seçiminde MHP’nin CHP adayını destekleme diyeti olarak baksa da Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’in “Bu bir milli servettir. Hibe edeceğimiz asfalt plentinin ilimizin batı bölgesindeki Tefenni’nin ve çevre ilçe - beldelerimize hizmet edebileceğini düşündük. Burdur belediyelerinin tamamının elindeki makinaları ile ortak bir parkur oluşturabilir. Kol kola girmemiz gereken dönemdeyiz. İş makinalarında kaynaklar döviz olarak dışarıya gidiyor. Asflat plentinin bakımları yapılarak bölgeye hizmet edecek. Tefenni belediyemize hediye ettiğimiz asfalt plentinin Tefenni’den Dirmil’e kadar tüm belediyelerimize hizmet edeceğine inanıyorum.” dedi.     Meclis toplantısına Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte de katıldı
Burdur Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısında MHP’li Tefenni Belediyesine 2 Milyon ₺ değerindeki Sıcak Asfalt Plentini hibe etti.

Burdur Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısında MHP’li Tefenni Belediyesine 2 Milyon ₺ değerindeki Sıcak Asfalt Plentini hibe etti.

 

Burdur Belediyesi elinde bulunan 2 milyon ₺ değerindeki ihtiyaç fazlası asfalt plentini MHP’li Tefenni Belediyesine hediye etti. Ekim ayında gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında 4. Gündem maddesinde Burdur belediyesinin elinde bulunan ihtiyaç fazlası sıcak asfalt plentinin Tefenni Belediyesine verilmesine ilişkin karar oy birliği ile kabul edildi. AK Parti grubunun bir gün önce paylaştığı gündem maddesine ilişkin, belediyeler birliği seçiminde MHP’nin CHP adayını destekleme diyeti olarak baksa da Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’in “Bu bir milli servettir. Hibe edeceğimiz asfalt plentinin ilimizin batı bölgesindeki Tefenni’nin ve çevre ilçe - beldelerimize hizmet edebileceğini düşündük. Burdur belediyelerinin tamamının elindeki makinaları ile ortak bir parkur oluşturabilir. Kol kola girmemiz gereken dönemdeyiz. İş makinalarında kaynaklar döviz olarak dışarıya gidiyor. Asflat plentinin bakımları yapılarak bölgeye hizmet edecek. Tefenni belediyemize hediye ettiğimiz asfalt plentinin Tefenni’den Dirmil’e kadar tüm belediyelerimize hizmet edeceğine inanıyorum.” dedi.  

 

Meclis toplantısına Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte de katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.